Ονειροπαγίδα με πλεκτή κουκουβάγια σε λευκή και φυσική απόχρωση.

Ονειροπαγίδα με πλεκτή κουκουβάγια

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τα τελευταία χρόνια οι Ονειροπαγίδες έχουν κυριαρχήσει στον κόσμο του γάμου & της βάπτισης κι έχουν αναδειχτεί σε μια από τις πιο hot τάσεις είτε τις επιλέγουμε για τη διακόσμηση του μυστηρίου είτε ως θέμα για τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες μας. Λίγο το ανέμελο bohemian ύφος τους, λίγο η ανάγκη να πραγματοποιηθούν τα ομορφότερα όνειρά μας, οι ονειροπαγίδες σε διάφορες εκδοχές, κατέχουν πια πρωταγωνιστική θέση.

Η τελευταία μας άφιξη, η ονειροπαγίδα με πλεκτή κουκουβάγια, είναι γεμάτη συμβολισμούς, όμορφες λεπτομέρειες και κατάλληλη τόσο για γαμήλιο στολισμό όσο και για τη διακόσμηση της βάπτισης.

<Ονειροπαγίδα με πλεκτή κουκουβάγια σε λευκή και φυσική απόχρωση.

Η διχρωμία που δημιουργεί το ξύλινο πλαίσιό της σε συνδυασμό με τις ξύλινες χάντρες στα ματάκια κι ανάμεσα στα φτερά, θα προσδώσει ένα hippy chic αέρα στη σημαντική σας μέρα.

Υπέροχες λεπτομέρειες (φτερά και ξύλινες χάντρες) στο τελείωμα της ονειροπαγίδας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τη χρήση και τους συμβολισμούς της ονειροπαγίδας δείτε εδώ.

Βοho διακόσμηση με ονειροπαγίδα για τον γάμο ή τη βάπτιση.

Ονειροπαγίδα με πλεκτή κουκουβάγια λοιπόν για μια σοφή boho διακόσμηση βγαλμένη σαν από παραμύθι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
222334 Ονειροπαγίδα Πλεκτή Κουκουβάγια 33x110cm 65,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018