Ένα κουτί γεμάτο γλυκά όνειρα (μπομπονιέρα)

Ένα κουτί γεμάτο γλυκά όνειρα

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Κάθε ζευγάρι που ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί μοιράζεται το ίδιο μεγάλο όνειρο. Να ζήσει ευτυχισμένο, με αγάπη, υγεία, κοινούς στόχους, νοιάξιμο, γέλιο, οικονομική σταθερότητα και δημιουργικότητα. Εύχεται κι ελπίζει το μυστήριο του γάμου να αποτελέσει την ιδανική αρχή, για μια σχέση που θα διαρκέσει και θα σταθεί όρθια σε κάθε δυσκολία. Κι αν αναρωτιέστε πώς και πού χωράνε τόσα όνειρα, θα σας απαντήσουμε ότι σίγουρα χωράνε, τουλάχιστον συμβολικά, στην υπέροχη μπομπονιέρα σε κουτί που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Μπομπονιέρα κουτί ονείρων με ποικιλία κουφέτων Χατζηγιαννάκης.

Μπομπονιέρα- κουτί ονείρων με ποικιλία κουφέτων Χατζηγιαννάκης και τυπωμένα τα ονόματά σας και την ημερομηνία του γάμου σας.

Μπομπονιέρα κουτί ονείρων με ποικιλία κουφέτων Χατζηγιαννάκης.

Η μπομπονιέρα σε χάρτινο λευκό κουτί (7.5 x 7.5 x 4.5cm) που διάλεξαν ο Δημήτρης και η Χρύσα για να γιορτάσουν την ένωσή τους είναι λιτή, κομψή και έχει την εξής ιδιαιτερότητα: έχει τυπωμένες στο καπάκι όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες της σημαντικής τους ημέρας (ονόματα + ημερομηνία γάμου) καθώς επίσης και το σχέδιο δυο καρδιών που ενώνονται.

Φτιάχνουμε καλούπι με τα ονόματα, την ημερομηνία του γάμου σας και το σχέδιο της επιλογής σας και το τυπώνουμε πάνω στο κουτί. Φτιάχνουμε καλούπι με τα ονόματα, την ημερομηνία του γάμου σας και το σχέδιο της επιλογής σας και το τυπώνουμε πάνω στο κουτί.

Φτιάχνουμε καλούπι με τα ονόματα, την ημερομηνία του γάμου σας και το σχέδιο της επιλογής σας και το τυπώνουμε πάνω στο κουτί.

Φτιάχνουμε καλούπι με τα ονόματα, την ημερομηνία του γάμου σας και το σχέδιο της επιλογής σας και το τυπώνουμε πάνω στο κουτί.

Εσείς μας στέλνετε τις πληροφορίες & το σχέδιο που επιθυμείτε να τυπώσετε πάνω στο κουτί, κι εμείς με τη μέθοδο της μεταλλοτυπίας δημιουργούμε την ιδιαίτερη αυτή προσωποποιημένη μπομπονιέρα η οποία συν τοις άλλοις είναι και πολύ οικονομική.

Μπομπονιέρα σε χάρτινο λευκό κουτί με τυπωμένα τα ονόματά σας και την ημερομηνία του γάμου σας.

Μπομπονιέρα σε χάρτινο λευκό κουτί με τυπωμένα τα ονόματά σας και την ημερομηνία του γάμου σας.

Μπομπονιέρα σε χάρτινο λευκό κουτί με τυπωμένα τα ονόματά σας και την ημερομηνία του γάμου σας.

Η σύνθεση της μπομπονιέρας ολοκληρώνεται με κορδέλα Poles Satin (σε παλιό ροζ) και με ποικιλία κουφέτων Χατζηγιαννάκης (Choco Almond Double, Bijoux Supreme μεταλλιζέ, Choco Almond καραμέλα, Choco Almond μαστίχα και Together πορτοκάλι).

Διαλέξτε τούλι ελληνικό σε ροζ απόχρωση (εσωτερικά) και συνδυάστε το με την κορδέλα Poles Satin.

Τip: Μη ξεχάσετε να τυλίξετε τα κουφέτα σε τούλι ελληνικό (39x 39cm) για προστασία και κομψότερη εμφάνιση.

Για το κείμενο που θα ζητήσετε να τυπώσουμε όπως το κουτί της φωτογραφίας μας, χρειάστηκε μακέτα και κλισέ μεταλλοτυπίας και εκτύπωση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
221545 Χάρτινο Κουτάκι 75 x 75 x 45mm Λευκό | πακέτο 12τεμ. Ατύπωτο 0,65 € 7,80 €
Η τιμή του κουτιού μαζί με την εκτύπωση χωρίς κορδέλα 0,95 €
341004 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 39x39cm 11,00 €
095055 Κορδέλα Poles Satin 16mm x 50m 5,90 €
300155 Bijoux Supreme Μεταλλιζέ 1kg Χρυσό 14,88 €
300102 Choco Almond Double Κουτί 1kg 14,38 €
300104 Choco Almond Καραμέλα Κουτί 1kg 14,38 €
300109 Choco Almond Μαστίχα Κουτί 1kg 14,38 €
300734 Together Πορτοκάλι Κουτί 1kg 12,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018