Η εταιρεία NewMan Packaging

Η εταιρεία NewMan ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της την άνοιξη του 1982.

Ένα ζευγάρι είχε την ιδέα να διευκολύνει τη ζωή των καταναλωτών, γεμίζοντας την αγορά με προϊόντα συσκευασίας, επιλεγμένα με κύριο γνώμονα την άριστη ποιότητα.

Σε μία εποχή που η ελληνική αγορά έχει πληγεί από προϊόντα χαμηλής ποιότητας, προϊόντα εισαγωγών χωρίς συνέπεια στην κατανάλωση και ουσιαστικό χαρακτήρα, η εταιρεία NewMan κλείνει 40 χρόνια που παρέχει στο κοινό πολυτελή είδη συσκευασίας στην υψηλότερη ποιότητα, με συνέπεια και κόστη που συνάδουν με τα δεδομένα της εποχής.

1 κ.γ. Ιδέες

½ κούπα καλής θέλησης

1 πρέζα θετικότητας

¾ της κούπας φαντασία

1 λίτρο καλής ηγεσίας

2 κ.σ. ομαδική εργασία

1 κούπα γνώσης της αγοράς

3 κ.σ. πρόκληση

1 σακούλα ελπίδα

Η εταιρεία NewMan δεν είναι μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Για εμάς είναι το σπίτι μας, η οικογένειά μας και ελπίζουμε το μέλλον των επόμενων γενεών…

Ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα σε ένα μικρό μαγαζάκι “στη Θησέως” με λίγα προϊόντα συσκευασίας.

Φυσικά, πάντα είχαμε όνειρα και όραμα για το μέλλον, όμως ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα φτάναμε ως εδώ που έχουμε φτάσει. Άλλωστε ποιος ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον;

Το 2004 πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο. Μεταφέραμε και επεκτείναμε την επιχείρησή μας σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο με πολλά περισσότερα προϊόντα.

Από την απλή συσκευασία εξειδικευτήκαμε στην πολυτελή συσκευασία κοσμημάτων κι αργότερα στα είδη χειροτεχνίας για γάμους και βαπτίσεις.

Η αγάπη μας για την οικογένεια, το εμπόριο και η εφευρετικότητα που απαιτεί η συσκευασία, μάς έδωσαν τη δύναμη και την κατεύθυνση που χρειάστηκε.

Συνταγή για την επιτυχία δεν υπάρχει, όμως αν έχουμε κάτι να μοιραστούμε με την επόμενη γενιά είναι να παίρνετε ρίσκα να μην επαναπαύεστε να επιθυμείτε το καλύτερο για εσάς και για τους άλλους και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!