Ξύλινο ευχολόγιο με θέμα καρδιά (40 x 35cm) και ροδέλα ξύλου με 8 κεριά για ένα ρομαντικό Τραπέζι Ευχών.

Ρομαντικό τραπέζι Ευχών

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Το τραπέζι Ευχών έχει ως στόχο να καλωσορίσει και να φιλοξενήσει τις ευχές των καλεσμένων και αγαπημένων σας προσώπων. Αποτελείται ουσιαστικά από ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο τραπέζι με ένα Ευχολόγιο, για να αποτυπώσουν ευχές και σκέψεις οι καλεσμένοι σας, κουφέτα για το καλό, αγαπημένα αντικείμενα, φωτογραφίες, λουλούδια, καθώς και ό, τι άλλο αισθάνεσθε ότι εκφράζει εσάς και τον αγαπημένο/η σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες ξεχωριστές ιδέες για ένα ρομαντικό τραπέζι ευχών, γεμάτο θετική ενέργεια, που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα πετύχει τον στόχο του: να συγκεντρώσει τις πιο ζεστές κι αγαπησιάρικες ευχές.

Ροδέλα ξύλου ( 17cm) με 8 κεριά σε φυσική απόχρωση και ξύλινες καρδιές για τις μοναδικές ευχές των καλεσμένων σας.

Ξύλινο ευχολόγιο με θέμα καρδιά
Τα παραδοσιακή βιβλία Ευχών όπως θα έχετε παρατηρήσει έχουν πια αντικατασταθεί για τα καλά από πρωτότυπες κατασκευές και ευφάνταστες ιδέες. Μια τέτοια αποτελεί και το ξύλινο ευχολόγιο με θέμα καρδιά που σας παρουσιάζουμε σήμερα (40 x 35cm).

Διακοσμητική ανθοδέσμη (παιωνίες & ορτανσίες) για το Τραπέζι Ευχών.

Προμηθευτείτε ξύλινες καρδιές (80 x 86mm) και προτρέψτε τους καλεσμένους σας να γράψουν εκεί τις ευχές τους πριν τις ρίξουν μέσα στο ξύλινο ευχολόγιο από τη σχισμή που περιέχεται στο πάνω μέρος του πρωτότυπου αυτού Βιβλίου Ευχών.

Ξύλινο Βιβλίο Ευχών, ροδέλες ξύλου με κεριά και διακοσμητικό μπουκέτο λουλουδιών (παιωνίες & ορτανσίες).

Συμπληρώστε τη διακόσμηση του ρομαντικού αυτού Τραπεζιού Ευχών με διακοσμητικό μπουκέτο λουλουδιών (παιωνίες και ορτανσίες) και ροδέλες ξύλου με κεριά σε φυσική απόχρωση.

Ξύλινο ευχολόγιο με θέμα καρδιά (40 x 35cm) και ροδέλα ξύλου με 8 κεριά για ένα ρομαντικό Τραπέζι Ευχών.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
224382 Μπουκέτο Πανιώνια Ορτανσία 13,50 €
222949 Ξύλινο Ευχολόγιο 40x35cm 25,00 €
224385 Ξύλινη Ροδέλα φ17cm με 8 Κεριά 19,50 €
226513 Καρδιά Ξύλινη 80x86mm | πακέτο 5τεμ. 0,50 € 2,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments