Χάρτινες διακοσμητικές αλυσίδες για τον στολισμό του γάμου και το τραπέζι της δεξίωσης.

Χάρτινες διακοσμητικές αλυσίδες για τον γάμο & το τραπέζι της δεξίωσης

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Καθώς η μεγάλη μέρα πλησιάζει, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ολοένα και μεγαλύτερο άγχος. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες, οι ευθύνες και οι προετοιμασίες μας κάνουν να ξεχνάμε ότι αυτή η μεγάλη μέρα είναι προπάντων ένα χαρμόσυνο γεγονός κι ένα μεγάλο πάρτι. Οικονομικές ανησυχίες, διοργανωτικά θέματα, προσδοκίες και υψηλές απαιτήσεις μας γονατίζουν κυριολεκτικά.

Ας βρούμε λοιπόν ξανά το κέφι μας κι ας πάρουμε τα πράγματα λίγο πιο ελαφριά. Ο στολισμός και η διακόσμηση του γάμου δεν χρειάζεται υπερβολές αλλά έξυπνες, οικονομικές και γουστόζικες λύσεις όπως οι χάρτινες διακοσμητικές DIY αλυσίδες μας. Σε δύο εκδοχές: αλυσίδα «Mr & Mrs» και αλυσίδα «Live, Laugh, Love» θα κερδίσουν σίγουρα τις εντυπώσεις με την παιχνιδιάρικη παρουσία τους.

Οι χάρτινες διακοσμητικές μας αλυσίδες είναι σούπερ παιχνιδιάρικες και διπλής όψεως: «Live, Laugh, Love» από την μία και κομμάτι χάρτη από την μέσα πλευρά. Από την μέσα πλευρά της χάρτινης αλυσίδα «Mr & Mrs» μπορείτε να διαβάσετε ορισμούς της λέξης, αγάπη.

Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι των ευχών, στο τραπέζι της δεξίωσης ή ακόμη και να τις κρεμάσετε κάπου στο χώρο. Πρόκειται για χαρτί υψηλής ποιότητας, αρκετά ανθεκτικό και είναι φυσικά και διπλής όψεως: η χάρτινη αλυσίδα «Mr & Mrs» έχει από την πίσω πλευρά ορισμούς της λέξης “αγάπη” ενώ η αλυσίδα «Live, Laugh, Love», ένα κομμάτι χάρτη. Προμηθευτείτε τις χάρτινες αλυσίδες μας και δώστε την έξτρα εορταστική νότα που χρειάζεστε, εύκολα και προπάντων οικονομικά.

Χάρτινες διακοσμητικές αλυσίδες για τον στολισμό του γάμου και το τραπέζι της δεξίωσης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
700883 Χάρτινη Αλυσίδα «Mr & Mrs» 1995 7,30 €
700884 Χάρτινη Αλυσίδα «Live, Laugh, Love» 7,30 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017