Μπομπονιέρα καρδούλα για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας

Μπομπονιέρα καρδούλα για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Όταν είναι εκείνη/ος καλά, είσαι κι εσύ. Ο λόγος για την καρδιά σου που από τότε που τον/την γνώρισε δεν έχει σταματήσει να χτυπά λίγο πιο γρήγορα μέσα στο στήθος σου. Οι μέρες έχουν γίνει πιο όμορφες κι ο ήλιος πιο λαμπερός. Η αγάπη, το πιο όμορφο δώρο που μπορεί να μας φέρει η ζωή κι ο γάμος, η μεγαλύτερη γιορτή της.

Το κουτί- καρδιά papier mache (37 x 33 x 4εκ.) περιέχει 24 μικρές καρδούλες-μπομπονιέρες. Χαρτί υγείας Paper Design με καρδούλες και ζευγάρι νεόνυμφων.

Σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τις καρδούλες μας, μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα αγαπησιάρικη ιδέα για την μπομπονιέρα του γάμου σας που δημιούργησε η Λίλιαν Νιούμαν με την μέθοδο ντεκουπάζ. Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να μεταμορφώσετε κι εσείς τις χάρτινες καρδούλες μας είναι: Κουτί καρδιά (papier mache) που έχει μέσα 24 καρδούλες- κουτάκια, χαρτοπετσέτες Paper Design εμπριμέ, χαρτί υγείας Paper Design, κόλλα για χαρτοπετσέτες και πινέλα ακουαρέλας.

Μπομπονιέρα καρδούλα με την μέθοδο decoupage για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας. Μπομπονιέρα καρδούλα με την μέθοδο decoupage για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Λύνετε έτσι και το θέμα των καλαθιών ή κουτιών για τις μπομπονιέρες αφού η μεγάλη μας καρδιά-κουτί καταλαμβάνει μικρό χώρο (37 x 33 x 4cm) κι είναι από μόνη της ένα πανέμορφο διακοσμητικό στοιχείο. Μπομπονιέρα καρδούλα λοιπόν για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας αφού η καρδιά σας δεν μιλάει για τίποτα άλλο παρά μόνο για τον/την αγαπημένο/η σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ                                ΤΙΜΗ
120655 Χαρτοπετσέτες Paper Design 33 x 33cm 20τεμ.  3,80 €
611387 Κόλα Χαρτοπετσέτας 250ml 5,60 €
614783 Papier Mache Κουτί Καρδιά 37 x 33 x 4cm με 24 καρδούλες 37,00 €
250384 Πινέλο Ακουαρέλας 1,20 €
120653 Χαρτί Υγείας Paper Design 5,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017