Φέρτε τον κόσμο στα μέτρα σας με χαρτο-διακοσμητικά στοιχεία

Φέρτε τον κόσμο στα μέτρα σας με χαρτο-διακοσμητικά στοιχεία

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Μας αρέσουν οι χάρτες, γιατί έχουν μια ονειρική διάσταση, γιατί μας ταξιδεύουν σε μέρη που δεν μπορούμε να πάμε και γιατί με μια ματιά μπορούμε να δούμε που βρίσκεται κάθε χώρα, πόλη, θάλασσα στον κόσμο. Τελευταία τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού αλλά και σε γάμους ή βαπτίσεις που έχουν ως θέμα τους, το ταξίδι. Στην ανάρτηση αυτή λοιπόν σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον “κόσμο” στην διακόσμηση και τον στολισμό του γάμου σας.

Ας ξεκινήσουμε με τις μπομπονιέρες, τις οποίες δημιούργησε η Λίλιαν Νιούμαν έχοντας ως βάση το kraft κουτί συρταρωτό σπιρτόκουτο το οποίο επένδυσε με φύλλο του Παγκόσμιου Χάρτη. Η ίδια λογική ακολουθήθηκε και στα κεριά, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία στο τραπέζι ευχών ή το τραπέζι της δεξίωσης.

Διακοσμητικά κεριά επενδυμένα με φύλλο «Παγκόσμιος Χάρτης». Κοπτικά εργαλεία Πέρφο- Jumbo (στρογγυλό ή σχήμα ετικέτας) για τις ευχές σας και μπομπονιέρα-σπιρτόκουτο με χάρτη.

Οι χάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βιβλίο ευχών. Εμείς σας προτείνουμε να προμηθευτείτε το κοπτικό εργαλείο Πέρφο – Jumbo (στρογγυλό ή ετικέτα) να κόψετε μικρά κομμάτια του χάρτη και να τα σκορπίσετε πάνω σε φέτες ξύλου ή στο τραπέζι ευχών, προκειμένου οι καλεσμένοι σας να γράψουν τα ονόματά τους και τις μικρές υπέροχες ευχές τους.

Μπορείτε να στηρίξετε ολόκληρο τον στολισμό του γάμου σας πάνω στο θέμα: Κόσμος, ταξίδια, Παγκόσμιος Χάρτης.

Οι ιδέες πολλές και άλλες τόσες μπορείτε να σκεφτείτε και οι ίδιοι. Χαρτο-διακοσμήστε λοιπόν και φέρτε τον “κόσμο” όλο στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας.

Tip: Συμπληρώστε την διακόσμηση του τραπεζιού ευχών με την Πολιτική Υδρόγειο Σφαίρα που ταιριάζει τόσο με το θέμα μας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
730007 Παγκόσμιος Χάρτης φύλλο 75x42cm 0,95 €
711004 Φέτες Ξύλου 20cm 5,40 €
611103 Περφο-Πένσα 3mm Κύκλος 4,70 €
610703 Περφο-Jumbo 5cm Ετικέτα 21,00 €
610954 Περφο-Jumbo 5cm Κύκλος 21,20 €
730000 Πολιτική Υδρόγειος Σφαίρα Χωρίς Φως – Πλαστική Βάση – Δ:30cm & Ύ:40,5cm 41,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017