Διακοσμητικά σε μπλε ναυτικές αποχρώσεις και ύφος (ξύλινη άγκυρα, τιμονιέρα και μπάλα από σχοινί) για το στολισμό του γάμου ή της βάπτισης.

Something blue: Ναυτικό στυλ για το γάμο ή τη βάπτιση

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

“Something old, something new, something borrowed, something blue” προστάζει το αγγλικό γαμήλιο έθιμο και ίσως τίποτα δεν μας ταιριάζει περισσότερο εδώ στην Ελλάδα, τη χώρα του ήλιου και της θάλασσας από το τελευταίο κομμάτι της πρότασης. Κάτι μπλε λοιπόν για το γάμο ή τη βάπτιση που συμβολίζει παραδοσιακά την αγνότητα, την αγάπη και την έννοια της πίστης.

Προσθέστε στη χρωματική παλέτα και τον στολισμό της εκκλησίας ή του χώρου της δεξίωσης διακριτικές ναυτικές πινελιές όπως αυτές που σας παρουσιάζουμε σήμερα κι εντυπωσιάστε με την αίσθηση του γούστου και το all time classic ύφος που αποπνέουν.

Ξύλινη τιμονιέρα, διακοσμημένη με κοχυλάκια, δίχτυ και αστερία για τη διακόσμηση και το στολισμό της σημαντικής σας μέρας.

Τα διακοσμητικά σε μπλε ναυτικές αποχρώσεις: ξύλινη άγκυρα, ξύλινη τιμονιέρα και μπάλα από σχοινί, διακοσμημένα με κοχυλάκια, δίχτυα κι αστερίες είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος και θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στη διακόσμηση του μυστηρίου είτε μιλάμε για γάμο είτε για βάπτιση. Από το στολισμό των λαμπάδων (γάμου ή βαπτιστικών) και την κολυμπήθρα ή το βαπτιστικό κουτί μέχρι τη διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης & το τραπέζι των ευχών.

Κρεμαστή μπάλα από σχοινί με αστερία για τις λαμπάδες (γάμου & βαπτιστικές) ή τη διακόσμηση.

Ιδανική επιλογή και για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε το γάμο με τη βάφτιση του μικρού αγοριού σας αφού το navy style θα εξασφαλίσει ένα σούπερ κομψό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα που θα αγαπήσουν τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί καλεσμένοι σας.

Κρεμαστή ξύλινη άγκυρα με δίχτυ και κοχυλάκια σε ναυτικό στυλ για τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης.

Και μη ξεχνάτε: όσο άγχος και να έχετε keep calm and think of the beach.

Διακοσμητικά σε μπλε ναυτικές αποχρώσεις και ύφος (ξύλινη άγκυρα, τιμονιέρα και μπάλα από σχοινί) για το στολισμό του γάμου ή της βάπτισης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
231696 Άγκυρα Ξύλινη Διακοσμημένη 4,40 €
231739 Τιμονιέρα Ξύλινη Διακοσμημένη 7,90 €
231698 Μπαλά από Σχοινί Διακοσμημένη 3,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments