Υφασμάτινα ελεφαντάκια- στοπ πόρτας (23cm) σε γκρι/μπεζ/καφέ αποχρώσεις με καρό λεπτομέρειες.

Ελεφαντάκια (στοπ πόρτας)

NewmanDIY υλικά, Διάλειμμα, Υλικά

Όλοι οι γονείς ψάχνουν μοναδικές λύσεις και ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσουν ένα όμορφο, χαλαρωτικό και ιδιαίτερο παιδικό δωμάτιο με χαρακτήρα, στυλ, χαρούμενα παιχνιδίσματα και φυσικά λειτουργικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη. Μία τέτοια είναι και τα διακοσμητικά υφασμάτινα στοπ πόρτας – ελεφαντάκια που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Σε γκρι/μπεζ/καφέ αποχρώσεις με καρό λεπτομέρειες θα αποτελέσουν την ιδανική διακοσμητική νότα στο παιδικό (και όχι μόνο) υπνοδωμάτιο και φυσικά θα βοηθήσουν στο να μένουν οι πόρτες των δωματίων ανοιχτές ή μισάνοιχτες και να μην τρελαίνονται ή χτυπάνε από τον αέρα κάθε που αποφασίζετε να αερίσετε το σπίτι.

Υφασμάτινο ελεφαντάκι- στοπ πόρτας σε γκρι αποχρώσεις με καρό λεπτομέρειες (23cm).

Μια ξεχωριστή πρόταση και για δωράκι σε ανηψάκι/βαφτιστήρι ή παιδί φίλων σας που σίγουρα ήδη λατρεύει τα μεγαλόσωμα αυτά χαριτωμένα θηλαστικά που παρά το μέγεθός τους είναι πολύ ευαίσθητα: φοβούνται τρομερά τις μέλισσες ενώ το δέρμα τους είναι τόσο ευαίσθητο που μπορούν να νιώσουν ακόμη κι αν τους αγγίζει μια μύγα.

Στοπ πόρτας-ελεφαντάκι (23cm) σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση με καρό υφασμάτινες λεπτομέρειες. Ελεφαντάκι-στοπ πόρτας σε καφέ απόχρωση (23cm) για το παιδικό υπνοδωμάτιο και όχι μόνο.

Κι αν αγαπήσατε ήδη τα ελεφαντάκια μας και το θέμα της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας έχει να κάνει με ζωάκια, μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε και στη διακόσμηση/στολισμό του μυστηρίου (πχ. στο τραπέζι των ευχών).

Σούπερ χαριτωμένα υφασμάτινα ελεφαντάκια (στοπ πόρτας) για τη λειτουργική διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237354 Στοπ Πόρτας Ελεφαντάκι 23cm 16,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018