Θέμα της βάπτισης: τα πρώτα παιδικά παιχνίδια που θα κρατήσει ο μικρός σας στα χεράκια του.

A boy’s world (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Σύντομα βαπτίζετε τον μικρό σας μπόμπιρα κι αναζητάτε ένα ξεχωριστό θέμα για το στολισμό και τις μπομπονιέρες της βάπτισης που θα σας κρατήσουν μακριά από το καλούπι της κοινοτυπίας και τις γαλάζιες αποχρώσεις που συνοδεύουν συνήθως τη βάπτιση ενός αγοριού.

Ευτυχώς για εσάς υπάρχει λύση να σπάσετε την παράδοση και να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις χωρίς παρόλα αυτά να βγείτε από το φάσμα της διαχρονικότητας.

Ποιος είναι αυτός; Η μπομπονιέρα σε λινό πουγκί εμπνευσμένη από τα πρώτα παιδικά παιχνίδια που θα κρατήσει το λατρεμένο σας αγόρι στα χεράκια του: αεροπλάνο, τρενάκι, αυτοκινητάκι και καράβι.

Λινό εκρού πουγκί με σχέδιο τρενάκι (14 x 18cm), συνδυασμένο με μπεζ βαμβακερό κορδόνι.

Η μπομπονιέρα « A boy’s world» θα σας δώσει άπειρες ιδέες, θεματικά, για τη διακόσμηση και το στολισμό της σημαντικής ημέρας που ο μικρός σας θα πάρει το όνομα του χωρίς να σας περιορίσει σε ένα χρώμα ή σε ένα μοτίβο/σχέδιο.

  • Λινό εκρού πουγκί με σχέδιο τρενάκι.
  • Λινό εκρού πουγκί με σχέδιο καραβάκι.
  • Λινό εκρού πουγκάκι με σχέδιο αεροπλάνο για την αγορίστικη μπομπονιέρα (14 x 18cm).
  • Λινό εκρού πουγκάκι με σχέδιο αυτοκίνητο για την μπομπονιέρα της βάπτισης.
Λινό εκρού πουγκί με σχέδιο καραβάκι, συνδυασμένο με καφέ βαμβακερό κορδόνι (καρούλι: 4mm x 25m)..

Πολύχρωμη και χαρούμενη θα αποτελέσει ένα πανέμορφο ενθύμιο της βάπτισης ενώ για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά: πουγκί λινό εκρού με μεταφορικά μέσα (14 x 18cm) – διατίθεται σε συσκευασία των 12 τεμαχίων ή πουγκί λινό εκρού με καράβι (14 x 18cm) – διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων, κορδόνι βαμβακερό στην απόχρωση της επιλογής σας (4mm x 25m) και κουφέτα Χατζηγιαννάκης, (προτείνουμε τα πολύχρωμα Crispy).

Συνδυάστε το πουγκί με σχέδιο καράβι με γαλάζιο βαμβακερό κορδόνι (καρούλι: 4mm x 25m). Λινό εκρού πουγκί με σχέδιο καραβάκι.

Κι αν λόγω καλοκαιριού επιθυμείτε ένα πιο θαλασσινό θέμα, μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο τα λινά πουγκάκια με καραβάκι και να τα συνδυάσετε με γαλάζιο βαμβακερό κορδόνι, προσφέροντας έτσι μια ξεχωριστή μπομπονιέρα που θα συμβολίζει και το καινούριο όμορφο ταξίδι του μικρού σας.

Λινό εκρού πουγκί με σχέδιο καράβι (διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων) για την μπομπονιέρα της βάπτισης. Λινά εκρού πουγκάκια με σχέδιο: αεροπλάνο, καράβι, τρενάκι και αυτοκίνητο και βαμβακερά κορδόνια για την μπομπονιέρα της αγορίστικης βάπτισης.

Σημείωση: Τα πουγκάκια με μεταφορικά μέσα (κωδικός:311378 με σχέδιο καράβι, αυτοκίνητο, τρένο, αεροπλάνο δεν επιλέγονται ξεχωριστά. Κάθε συσκευασία περιέχει και τα 4 μοτίβα. Εξαιρείται το πουγκί με σχέδιο καράβι σε γαλάζιες αποχρώσεις (κωδικός: 311376).

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
311378 Πουγκί Λινό Εκρού με Μεταφορικά Μέσα 14x18cm | πακέτο 12τεμ. 1,40 € 16,80 €
311376 Πουγκί Λινό Εκρού με Καράβι 14x18cm | πακέτο 10τεμ. 1,40 € 14,00 €
702019 Κορδόνι Βαμβακερό 4mm x 25m Σκούρο Καφέ 10,30 €
232748 Κορδόνι Βαμβακερό 4mm x 25m Ανοιχτό Καφέ 9,30 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments