Μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα Ινδιάνοι

Μπομπονιέρες σε πουγκί με εκτύπωση – θέμα Ινδιάνοι

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Μπομπονιέρες βάπτισης σε υφασμάτινο πουγκί, με εκτύπωση σε ό, τι θέμα σας αρέσει. Αρκεί να το συζητήσετε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε και εξυπηρετήσουμε σε όλα τα στάδια.

Εμείς σας παρουσιάζουμε το πουγκί, όπως το φτιάξαμε για μπομπονιέρα βάπτισης με υλικά από το κατάστημα Newman κι εκτύπωση που παραπέμπει στο θέμα της βάπτισης, το οποίο είναι Ινδιάνικο χωριό και Ινδιάνοι. Μαζί με τις μπομπονιέρες συνδυάστε και άλλα διακοσμητικά για να ολοκληρώσετε το concept. Στο ίδιο concept ταιριάζουν τέλεια και οι ονειροπαγίδες με φτερά, για τις οποίες διαθέτουμε όλα τα υλικά, ώστε να τις φτιάξετε μόνοι σας.

Μπομπονιέρες βάπτισης σε πουγκί με εκτύπωση. Το θέμα είναι οι Ινδιάνοι και το Ινδιάνικο χωριό.

Μπομπονιέρες βάπτισης σε πουγκί με εκτύπωση. Το θέμα είναι οι Ινδιάνοι και το Ινδιάνικο χωριό.

μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με εκτύπωση mpomponiera vaptisis pougki indianiko thema

Μπομπονιέρες βάπτισης σε πουγκί με εκτύπωση

Δείτε τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε αυτές τις μπομπονιέρες βάπτισης με τα πουγκιά, τα οποία μπορούν να τυπωθούν με όποιο θέμα σας αρέσει, καθώς επίσης και τα είδη που συμπλήρωσαν την εικόνα για την φωτογράφηση.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
612477 Ροδέλες ξύλου από 1,5 εκ. ως 3 εκ. σε συσκευασία 180 γρ. 7,10 €
380209 Ξύλινο ζωάκι (τάρανδος) λευκό 4,30 €
233941 Γλαστράκια κακτάκια 3,60 €
232036 Πουγκί υφασμάτινο σε φυσικό χρώμα με κορδόνι, 14Χ18 εκ. – πακέτο με 10 τεμάχια 0,81 €/τεμ.
8,10 €/πακέτο 10 τεμ.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016