Μπομπονιέρα γάμου σπιρτόκουτο και cake topper mpomponiera spirtokouto ektiposi sfragida etiketa

Μπομπονιέρες σε σπιρτόκουτο Newman με εκτύπωση

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Μπομπονιέρες γάμου σε σπιρτόκουτο Newman, με εκτύπωση πάνω στο κουτί και δημιουργία σφραγίδας, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τις ετικέτες. Το βασικό υλικό για την κατασκευή της μπομπονιέρας είναι ένα χάρτινο κουτί, που κλείνει συρταρωτά, όπως το σπιρτόκουτο και πρόκειται για ελληνικό προϊόν, το οποίο σχεδιάζουμε και παράγουμε εμείς – η επιχείρηση Συσκευασίες Newman – στην Ελλάδα σε 10 συγκεκριμένων διαστάσεων μεγέθη (αλλά κατόπιν παραγγελίας και σε περισσότερα).

Δείτε εδώ τα σπιρτόκουτα Newman αναλυτικά με τις διαστάσεις τους και κάντε click εδώ για να τα παραγγείλετε και Online από το e-shop Newman.

Στη συγκεκριμένη πρόταση μπομπονιέρας, τυπώθηκε στο κουτί, με λευκά γράμματα, το μήνυμα που ζήτησε το ζευγάρι: “All you need is love and a little bit of candy”. Ανοίξαμε τρύπα  στο πλάι του κουτιού και περάσαμε κορδόνι, δημιουργώντας μια μικρή θηλιά για να το τραβάμε και να ανοίγει. Στο κορδόνι περάσαμε χάρτινη ετικέτα, στην οποία σφραγίσαμε τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία γάμου. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε σφραγίδα όπως μας τη ζήτησαν οι μελλόνυμφοι (και πλέον νιόπαντροι). Οι μπομπονιέρες ολοκληρώθηκαν με 9 κουφέτα Χατζηγιαννάκη πάνω σε ένα κομμάτι λευκό τούλι.

Δείτε όλα τα είδη κουφέτου και παραγγείλετε τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη για τις μπομπονιέρες σας και Online από το e-shop Bombonieres, κάνοντας clik εδώ.

Βρείτε τούλια για τις μπομπονιέρες σας και κάντε την παραγγελία σας και Online από το e-shop Bombonieres, κάνοντας click εδώ.

Μπομπονιέρα γάμου σπιρτόκουτο με εκτύπωση mpomponiera spirtokouto ektiposi sfragida etiketa

Μπομπονιέρα γάμου με εκτύπωση και σφραγίδα στην ετικέτα

Μπομπονιέρα γάμου σπιρτόκουτο με εκτύπωση mpomponiera spirtokouto ektiposi sfragida etiketa

Μπομπονιέρα σπιρτόκουτο Newman με προσθήκη κορδονιού για το άνοιγμα κι ετικέτας με τα ονόματα του γαμπρού και της νύφης, αλλά και την ημερομηνία του γάμου

Μπομπονιέρα γάμου σπιρτόκουτο με εκτύπωση mpomponiera spirtokouto ektiposi sfragida etiketa

Τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη σταθερή αξία στις επιλογές σας για το γευστικό περιεχόμενο των μπομπονιέρων σας

Μπομπονιέρα γάμου σπιρτόκουτο και cake topper με έγκυο νύφη mpomponiera spirtokouto ektiposi sfragida etiketa

Τέλειο Cake topper για τη γαμήλια τούρτα, όταν η νύφη είναι σε ενδιαφέρουσα… κατάσταση

Στη φωτογράφηση χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα παρακάτω είδη, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Newman σε μεγάλη ποικιλία

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
690003 Cake Toppers Γαμπρός και Νύφη σε ενδιαφέρουσα 7Χ5Χ14 εκ. 27,00 €
390759 Πλακέτα ξύλινη σε γκρι χρώμα με τις λέξεις LOVE ή HOME, 24Χ93Κ 10,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments