Μπομπονιέρα DIY με κορδέλα Mr & Mrs mpomponieres se koutaki kai dokimastiko solina

Μπομπονιέρες γάμου ασπρόμαυρες με κορδέλα Mr & Mrs

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Μπομπονιέρες γάμου, ασπρόμαυρες, σε χάρτινο λευκό κουτί, σε λευκή χάρτινη τσάντα – φάκελο (σακουλάκι) ή σε γυάλινο δοκιμαστικό σωλήνα. Και στις τρεις εκδοχές το τελικό αποτέλεσμα για κάθε μπομπονιέρα ολοκληρώνεται με την μοντέρνα κορδέλα σε μαύρο χρώμα με λευκή εκτύπωση Mr & Mrs.

Στην πρότασή μας διακοσμήσαμε το λευκό κουτί, με την κορδέλα, εφαρμόζοντάς τη με λίγη σιλικόνη, περιμετρικά στο καπάκι του κουτιού. Προσθέσαμε 11 κουφέτα Χατζηγιαννάκης σε ένα κομμάτι τούλι και τα κλείσαμε στη μπομπονιέρα κουτί.

Αντίστοιχα, διακοσμήσαμε με την κορδέλα και την χάρτινη τσάντα φάκελο, περιμετρικά στο άνοιγμά της στο πάνω μέρος. Μέσα στο “σακουλάκι” βάλαμε μια τούλινη μπομπονιέρα με 9 κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Την ίδια τσάντα – φάκελο αντί για τις μπομπονιέρες, μπορείτε να την φτιάξετε για τα δωράκια των καλεσμένων στη δεξίωση.

Τέλος, στην τρίτη εκδοχή, στολίσαμε με την κορδέλα Mr & Mrs τον γυάλινο δοκιμαστικό σωλήνα, που κλείνει με φελλό. Μέσα στον δοκιμαστικό σωλήνα μπορείτε να τοποθετήσετε απ’ ευθείας τα κουφέτα σας ή αφού πρώτα τα τυλίξετε σε ένα κομμάτι τούλι.

Και οι τρεις εκδοχές ασπρόμαυρης μπομπονιέρας γάμου κινούνται σε μοντέρνο στυλ.

Μπομπονιέρα DIY με κορδέλα Mr & Mrs mpomponieres se koutaki kai dokimastiko solina

Μπομπονιέρες σε χάρτινο κουτί ή σε δοκιμαστικό σωλήνα και δωράκια καλεσμένων σε τσάντα – φάκελο (σακουλάκι) με κορδέλα Mr & Mrs

Μπομπονιέρα DIY με κορδέλα Mr & Mrs mpomponieres se koutaki kai dokimastiko solina

Μοντέρνα μπομπονιέρα γάμου σε χάρτινο κουτί και σε Black & White concept

Μπομπονιέρα DIY με κορδέλα Mr & Mrs mpomponieres se koutaki kai dokimastiko solina

Δοκιμαστικός σωλήνας και κορδέλα μαύρη με λευκή εκτύπωση Mr & Mrs. Ο συνδυασμός τους… μια μοντέρνα μπομπονιέρα γάμου!

Στον παρακάτω πίνακα είναι οι κωδικοί και οι τιμές των υλικών που χρησιμοποιήσαμε από το κατάστημα Newman για να φτιάξουμε τις ασπρόμαυρες μπομπονιέρες.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
063060 Τσάντα φάκελος λευκός (σακουλάκι) Νο0 (8Χ12,5Χ4 εκ.) σε συσκευασία με 20 τεμάχια 0,18 €/τεμ.
3,60 €/πακέτο 20 τεμ.
063061 Τσάντα φάκελος λευκός (σακουλάκι) Νο1 σε συσκευασία με 20 τεμάχια 0,21 €/τεμ.
4,20 €/πακέτο 20 τεμ.
095240 Κορδέλα υφασμάτινη ΝοΤΡ52 Εκτύπωση1C με τύπωμα  Mr & Mrs 15mmX50m 12,10 €

Δείτε όλα τα είδη κουφέτου και παραγγείλετε κουφέτα Χατζηγιαννάκη για τις μπομπονιέρες σας και Online από το e-shop Bombonieres, κάνοντας clik εδώ.

Βρείτε τούλια για τις μπομπονιέρες σας και κάντε την παραγγελία σας και Online από το e-shop Bombonieres, κάνοντας click εδώ.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments