Μπομπονιέρα σε χάρτινο κουτί (ινδιάνικη σκηνή) σε δυο διαφορετικά σχέδια: teepee με φτερό σε παστέλ αποχρώσεις και teepee με ονειροπαγίδα σε γήινους/ boho τόνους.

Ινδιάνικη σκηνή-κουτί για την μπομπονιέρα της βάπτισης

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Όπως και σε όλα όσα θα χρειαστείτε για μια βάπτιση, έτσι και στις μπομπονιέρες ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής είναι αυτό του κόστους. Ειδικά αν ο αριθμός των κομματιών που θα χρειαστείτε είναι σχετικά μεγάλος. Πρόκειται άλλωστε για ένα καθόλου αμελητέο έξοδο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο στο κατάστημα Newman, Θησέως 10 Σύνταγμα, φροντίζουμε πάντα να σας προτείνουμε και ιδιαιτέρως οικονομικές λύσεις για μπομπονιέρες που όμως δε στερούνται τίποτα σε εμφάνιση και σε αισθητική αρτιότητα.

Μια τέτοια είναι και οι ινδιάνικες σκηνές teepee (χάρτινα κουτιά) σε δυο διαφορετικά σχέδια: ινδιάνικη σκηνή με φτερό σε παστέλ αποχρώσεις και ινδιάνικη σκηνή με ονειροπαγίδα σε γήινους boho τόνους.

Χάρτινα κουτιά εμπνευσμένα από την ινδιάνικη παράδοση για μια οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης. Χάρτινη ινδιάνικη σκηνή (teepee) με σχέδιο ονειροπαγίδα σε γήινους τόνους.

Η μπομπονιέρα-ινδιάνικη σκηνή (teepee) είναι κατάλληλη τόσο για αγορίστικη όσο και για κοριτσίστικη βάπτιση και θα κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στον όμορφο σχεδιασμό των χάρτινων κουτιών και την πρακτικότητά της.

Μπομπονιέρα βάπτισης σε χάρτινο κουτί- ινδιάνικη σκηνή (teepee). Διατίθεται σε συσκευασία των 5 τεμαχίων. Πανεύκολα στη συναρμολόγηση, τα χάρτινα αυτά κουτιά θα εντυπωσιάσουν με την ιδιαίτερη αισθητική τους και τον όμορφο σχεδιασμό τους.

Εύκολα στη συναρμολόγηση, τα χάρτινα ethnic κουτάκια με θέμα την ινδιάνικη παράδοση θα ταξιδέψουν τους καλεσμένους σας –μικρούς και μεγάλους- σε έναν κόσμο γεμάτο από παραμυθένιους συμβολισμούς που εκπέμπουν δύναμη, χαρά και σύνδεση με τη φύση και τη γη που τόσο μας λείπει στο αστικό περιβάλλον.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349160 Χάρτινο Κουτί Ινδιάνικη Σκηνή με Φτερό | πακέτο 5τεμ. 0,80 € 4,00 €
349162 Χάρτινο Κουτί Ινδιάνικη Σκηνή με Ονειροπαγίδα | πακέτο 5τεμ. 0,80 € 4,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments