Χάρτινα, πολύχρωμα τύμπανα της Χαράς (rattle drums) για τη βάπτιση ή τα δωράκια σας στο παιδικό πάρτι.

Χάρτινα τύμπανα της χαράς για τη βάπτιση ή το παιδικό πάρτι

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Τα pellet ή rattle drums είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια στην Κίνα. Πρόκειται όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες για ένα τύμπανο διπλής όψης με λαβή και σφαίρα που κρέμεται από μια χορδή. Με την ταλάντωση οι σφαίρες χτυπάνε το ηχείο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κουδούνισμα που αναζωογονεί συμβολικά το πνεύμα και το σώμα με τον χαρούμενο ήχο του.

Το σχήμα του τυμπάνου τα καθιστά ένα πραγματικό έργο τέχνης που τα έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον κόσμο της χειροτεχνίας & του DIY και κατ’ επέκταση στον κόσμο της βάπτισης και του παιδικού πάρτι.

Τα rattle drums που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι χάρτινα και θα ενθουσιάσουν με τον όμορφο σχεδιασμό τους και την bohemian αισθητική τους – κάθε χάρτινο τύμπανο απεικονίζει κι ένα διαφορετικό ζωάκι- είτε χρησιμοποιηθούν ως βάση για τις μπομπονιέρες της βάπτισης, είτε για τη διακόσμηση & τα δωράκια σας στο παιδικό πάρτι.

Χάρτινο τύμπανο της Χαράς με πουλάκι, φυλλαράκια και ρομαντική διάθεση. Τα χάρτινα τύμπανα της Χαράς μπορούν να αποτελέσουν και τη βάση για τις μπομπονιέρες της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας.

Πουλί, ελέφαντας, τίγρης, αλεπού και κουκουβάγια θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας καλεσμένους που δεν θα χορταίνουν να παίζουν με τα χάρτινα τύμπανα της χαράς.

Χάρτινα τύμπανα της Χαράς (rattle drums) για τα δωράκια του παιδικού πάρτι. Διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Για εσάς που αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για τη βάπτιση ή το παιδικό πάρτι, τα χάρτινα τύμπανα της χαράς με τα όμορφα και πολύχρωμα σχέδια τους θα αποτελέσουν την ιδανική λύση για τις μπομπονιέρες ή τα δωράκια σας και φυσικά μια αισθητική όαση στο μυστήριο και στην εορταστική ατμόσφαιρα που είναι και το ζητούμενο.

Κάθε τύμπανο της χαράς απεικονίζει κι ένα διαφορετικό ζωάκι: αλεπού, κουκουβάγια, τίγρης, πουλάκι, ελέφαντας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349164 Χάρτινο Τύμπανο Boho Πουλί | πακέτο 2τεμ. 2,10 € 4,20 €
349165 Χάρτινο Τύμπανο Boho Κουκουβάγια | πακέτο 2τεμ. 2,10 € 4,20 €
349166 Χάρτινο Τύμπανο Boho Τίγρης | πακέτο 2τεμ. 2,10 € 4,20 €
349167 Χάρτινο Τύμπανο Boho Ελέφαντας | πακέτο 2τεμ. 2,10 € 4,20 €
349168 Χάρτινο Τύμπανο Boho Αλεπού | πακέτο 2τεμ. 2,10 € 4,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments