Κρεμαστές υφασμάτινες Ονειροπαγίδες σε λευκή ή ivory απόχρωση (φ. 16cm) για μια boho διακόσμηση με συμβολικό περιεχόμενο.

Κρεμαστές Ονειροπαγίδες (γάμος & βάπτιση)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Οι Ονειροπαγίδες, το απόλυτο trend για το γάμο ή τη βάπτιση είναι ιδανικές για να προσδώσουν στη σημαντική σας μέρα έναν ονειρεμένο vintage – boho στυλ. Χειροτέχνημα με μαγική σημασία, πρώτο-χρησιμοποιήθηκε από τους Ινδιάνους για την προστασία από τα κακά όνειρα. Σύμφωνα με τον μύθο τα μαγικά αυτά αντικείμενα, λειτουργούν ως ιστός (όπως αυτός της αράχνης) που αφήνει να περάσει μόνο το καλό, γεγονός που τις κάνει συμβολικά περιζήτητες στον κόσμο του γάμου και της βάπτισης.

Οι κρεμαστές υφασμάτινες Ονειροπαγίδες με φτερά που σας παρουσιάζουμε σήμερα θα ενθουσιάσουν με τον αέρινο, μποέμ χαρακτήρα τους και θα ξεχωρίσουν τόσο στη διακόσμηση και το στολισμό της εκκλησίας όσο και σε αυτόν της δεξίωσης.

Μεγάλη ονειροπαγίδα (φ. 25cm) και μικρότερη ονειροπαγίδα (φ. 16cm) σε ivory απόχρωση για ένα boho- vintage στυλ στη σημαντική σας μέρα.

Σε δυο διαφορετικά μεγέθη και χρώματα: κρεμαστή ονειροπαγίδα με φτερά σε ivory ή λευκή απόχρωση (Φ. 16cm ή φ. 25cm) και εντυπωσιακά διακοσμημένες με δαντέλα, κορδέλες, πέρλες και φτερά μπορούν άνετα να πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών ή στα δέντρα του κήπου τόσο έξω από την εκκλησία όσο και στους υπαίθριους χώρους γύρω από την αίθουσα της δεξίωσης.

Κρεμαστή υφασμάτινη ονειροπαγίδα με φτερά ( φ. 16cm) σε λευκή απόχρωση για τον γάμο ή τη βάπτιση.

Κι επειδή όλοι έχουμε όνειρα και ιδανικά, σας ευχόμαστε οι πανέμορφες αυτές ρομαντικές ονειροπαγίδες να αιχμαλωτίσουν πραγματικά τις πιο γλυκιές στιγμές κι ευχές του μυστηρίου, θυμίζοντας σας να ζείτε τη ζωή σας, σκεπτόμενοι θετικά κι αντιμετωπίζοντας την κάθε μέρα με αισιοδοξία.

Δαντέλα, κορδέλες, φτερά και πέρλες: τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα πιο ρομαντικά σας όνειρα.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
349180 Υφασμάτινη Κρεμαστή Ονειροπαγίδα με Φτερά Ivory φ25cm 12,00 €
349181 Υφασμάτινη Κρεμαστή Ονειροπαγίδα με Φτερά Λευκή φ16cm 6,50 €
349182 Υφασμάτινη Κρεμαστή Ονειροπαγίδα με Φτερά Ivory φ16cm 6,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018