Στεφάνι από φελιζόλ DIY γούρι felizon stefani gouri diy

Υλικά χειροτεχνίας : Φελιζόλ στεφάνι και ιδέα κατασκευής για γούρι με στάχυα

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Για το φελιζόλ ως εύχρηστο υλικό χειροτεχνίας και κατασκευών έχουμε γράψει ήδη, όπως μπορείτε να θυμηθείτε διαβάζοντας εδώ για την ιδέα με το φελιζόλ σε σχήμα κώνου, αλλά κι εδώ για την ιδέα με το φελιζόλ σε σχήμα κώνου με κεφάλι, το οποίο το μεταμορφώσαμε σε πρωτότυπο κρεμαστό γούρι.

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε με αυτό το εκπληκτικό υλικό θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα ακόμα δημοφιλές σχήμα του, που είναι το στεφάνι. Διαθέτουμε στεφάνια από φελιζόλ σε αρκετά μεγέθη και έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε μια σειρά από υπέροχες εκδοχές σε χριστουγεννιάτικα στεφάνια για να διακοσμήσετε τις εισόδους, το τζάκι, αλλά και άλλους χώρους του σπιτιού, της αίθουσας εκδηλώσεων, ενός επαγγελματικού χώρου.

Το φελιζόλ σε σχήμα στεφάνι είναι επίσης ένα κατάλληλο υλικό για τις κατασκευές που γίνονται στο σχολείο, στην τάξη την ώρα των εικαστικών ή την περίοδο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν οι μαθητές δημιουργούν χειροποίητα στολίδια για τις τάξεις τους και το σχολείο, για τον στολισμό της γιορτής, αλλά και για να χαρίσουν στους γονείς τους ως χριστουγεννιάτικα δώρα. Τα παιδιά, μαζί με τη δασκάλα τους μπορούν να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους στεφάνια για τις γιορτές, καλλιεργώντας τα ταλέντα τους και εξελίσσοντας τη δημιουργικότητά τους.

Η κα. Lilian Newman με ένα στεφάνι από φελιζόλ έφτιαξε ένα κρεμαστό γούρι με στάχυα, το οποίο σας παρουσιάζουμε εδώ. Χρησιμοποίησε κορδέλα γιούτα με δαντέλα, με την οποία κάλυψε το στεφάνι. Διακόσμησε με στάχυα και κρέμασε ένα μεταλλικό στοιχείο για γούρια με τον αριθμό 17. Για την κατασκευή, ένα mini πιστόλι σιλικόνης και ένας καννάβινος σπάγκος είναι πάντα χρήσιμα 😉

Φυσικά, υπάρχουν άπειρα υλικά που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε εσείς για να υλοποιήσετε μια δική σας ιδέα και στο κατάστημα Newman φροντίζουμε να έχουμε πάντα ενημερωμένη συλλογή για να σας εξυπηρετούμε σε ό, τι χρειάζεστε!

Φελιζόλ σε σχήμα στεφάνι felizol stefani

Στάχυα, κορδέλα γιούτα κι ένα στεφάνι από φελιζόλ γίνονται η τέλεια βάση για ένα πρωτότυπο γούρι

Στεφάνι από φελιζόλ χειροποίητο γούρι felizon stefani gouri diy

Χειροποίητο γούρι σε στεφάνι από φελιζόλ

Στεφάνι από φελιζόλ felizon stefani gouri diy

Στεφάνι από φελιζόλ σε διάφορα μεγέθη στο κατάστημα Newman

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε τους κωδικούς και τιμές των φελιζόλ σε σχήμα στεφάνι, καθώς και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην παραπάνω κατασκευή.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
614376 Φελιζόλ στεφάνι 22 εκ. 1,50 €
614377 Φελιζόλ στεφάνι 15 εκ. 1,10 €
614402 Φελιζόλ στεφάνι 10 εκ. 0,80 €
614374 Φελιζόλ στεφάνι 12 εκ. 1,00 €
233688 Κορδέλα γιούτα δαντέλα, 35mmX10m 8,60 €
689001 Στάχυα σε μπουκέτο 5,90 €
610186 Πιστόλι σιλικόνης, mini – η συσκευασία περιλαμβάνει το πιστόλι και 2 μπαστουνάκια σιλικόνης 8,10 €
001935 Σπάγκος καννάβινος φυσικός 2,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments