Χειροτεχνία με φελιζόλ, αγγελάκι κρεμαστό γούρι felizol aggelaki gouri

Υλικά χειροτεχνίας : Φελιζόλ κώνος με κεφάλι και ιδέα κατασκευής για αγγελάκι γούρι

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Συνεχίζοντας τις αναρτήσεις μας, παραμένουμε στο εύχρηστο υλικό χειροτεχνίας με το οποίο ασχοληθήκαμε πρόσφατα και είναι βέβαια το φελιζόλ.

Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε ένα άλλο σχήμα σε φελιζόλ, το οποίο είναι κώνος με μια σφαίρα στο πάνω μέρος, που μοιάζει με κεφάλι. Αυτό το ιδιαίτερο σχήμα κάνει το συγκεκριμένο φελιζόλ να είναι ιδανικό για χειροτεχνίες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, αλλά και γενικότερα για χειροτεχνίες που γίνονται σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι, αλλά και στις σχολικές αίθουσες. Ιδιαίτερα δημοφιλές σχήμα φελιζόλ, σε καθηγητές εικαστικών, νηπιαγωγούς και δασκάλους, αποτελεί τη βάση για μια σειρά χειροτεχνιών και κατασκευών.

Εμείς στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε μια κατασκευή by Lilian Newman, η οποία είναι ένα κρεμαστό αγγελάκι – γούρι. Βασικό υλικό είναι το φελιζόλ σε σχήμα κώνου με κεφάλι, το οποίο χρωματίσαμε με χρώματα Acryl mat. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε κορδόνι, λινάτσα, δαντελοκορδέλα για να το “ντύσουμε” και μια ξύλινη καρδιά με την οποία φτιάξαμε τα φτερά του αγγέλου. Ολοκληρώσαμε το γούρι με μεταλλικά, κρεμαστά στοιχεία για γούρια, όπως αυτά που μπορείτε να δείτε εδώ και θα βρείτε σε μεγάλη συλλογή στην οδό Θησέως 10, λίγα μέτρα από την Πλατεία Συντάγματος, στο κατάστημα Newman. Η συγκεκριμένη ιδέα αποτελεί, πέραν των άλλων, και μια πολύ ωραία κατασκευή για παιδιά, τα οποία μπορούν μαζί με τη δασκάλα τους στο σχολείο να φτιάξουν αγγελάκια – γούρια ως χριστουγεννιάτικες δημιουργίες,  τις οποίες θα χαρίσουν στους γονείς τους αυτά τα Χριστούγεννα.

Χειροτεχνία με φελιζόλ, αγγελάκι κρεμαστό γούρι felizol aggelaki gouri

Η ξύλινη καρδιά έγινε φτερά αγγέλου μαζί με μια ελαστικό κορδέλα – δαντέλα

Χειροτεχνία με φελιζόλ, αγγελάκι κρεμαστό γούρι felizol aggelaki gouri

Όλα τα υλικά για τις χειροτεχνίες που παρουσιάζουμε είναι φυσικά Newman

Χειροτεχνία με φελιζόλ, αγγελάκι κρεμαστό γούρι felizol aggelaki gouri

Κρεμαστό γούρι από φελιζόλ το οποίο μεταμορφώσαμε σε αγγελάκι με υλικά χειροτεχνίας Newman

Χειροτεχνία με φελιζόλ, αγγελάκι κρεμαστό γούρι felizol aggelaki gouri

Χειροποίητη κατασκευή με φελιζόλ, ιδανική για να ασχοληθούν τα παιδιά με τη δασκάλα τους την ώρα των εικαστικών στο σχολείο

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε τους κωδικούς και τις τιμές των φελιζόλ σε σχήμα κώνου με κεφάλι, καθώς και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουμε το αγγελάκι – γούρι.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
095173 Δαντελοκορδέλα 32mmX10m 7,30 €
095304 Κορδόνι λινάρι 100% – καρούλι 50 μ. 4,60 €
091967 Κορδέλα δαντέλα ελαστική 25mmX9m 11,10 €
120328 Χρώματα Acryl mat 30ml 2,10 €
232841 Καρδιά ξύλινη, λευκή, κρεμαστή, 11 εκ. -πακέτο με 12 τεμάχια 7,40 €/πακέτο με 12 τεμ.
614380 Φελιζόλ σε σχήμα κώνος με κεφάλι 10εκ. 1,80 €
614381 Φελιζόλ σε σχήμα κώνος με κεφάλι 15εκ. 1,95 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016