κατασκευή με φελιζόλ κώνο kataskevi dentraki felizol xristougenniatiko

Υλικά χειροτεχνίας : Φελιζόλ κώνος και ιδέα κατασκευής για χριστουγεννιάτικο δέντρο

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Από τα πιο εύχρηστα υλικά χειροτεχνίας είναι και το φελιζόλ, με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε πλήθος κατασκευών χειροτεχνίας, γι’ αυτό άλλωστε είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε καλλιτεχνικές σχολές, σε σχολεία, σε καλλιτεχνικά εργαστήρια, σε κατασκευές για θεατρικά σκηνικά. Σε επόμενες αναρτήσεις θα αναφερθούμε σε διάφορα σχήματα φελιζόλ, τα οποία διαθέτουμε στο κατάστημα Newman, όμως εδώ στρέφουμε την προσοχή μας στο φελιζόλ σε σχήμα κώνου, καθώς πλησιάζουν Χριστούγεννα και είναι το καταλληλότερο υλικό για να φτιάξουμε υπέροχες κατασκευές και φυσικά, για να φτιάξουμε φανταστικά χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζουμε μια κατασκευή by Lilian Newman στην οποία βλέπετε πώς ένας κώνος από φελιζόλ μεταμορφώθηκε σε ένα κομψό επιτραπέζιο δεντράκι για τα Χριστούγεννα. Στην συγκεκριμένη χειροτεχνία χρησιμοποιήθηκε κορδόνι σατέν χρωματιστό σε 2 χρώματα και με τη βοήθεια ενός μίνι πιστολιού σιλικόνης κολλήθηκε στον κώνο. Αντί για κορδόνι, μπορείτε να “ντύσετε” τον κώνο από φελιζόλ με πολλά ακόμα υλικά, όπως με λινάτσα, με κορδέλες, με χαρτί, με τσόχα, με άλλα υφάσματα… Στη συνέχεια μπορείτε να στολίσετε ακόμα περισσότερο την κατασκευή σας και με άλλα διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα να κολλήσετε μερικά μικρά κουκουνάρια, τσόχινα στολίδια ή υφασμάτινα λουλούδια σε σχήμα αλεξανδρινού, αστεράκια, να πασπαλίσετε με glitter… Υπάρχουν άπειρες ιδέες και υλικά, τα οποία μαζί με τα εργαλεία χειροτεχνίας τα βρίσκετε στο κατάστημα Newman στην οδό Θησέως 10 στο Σύνταγμα.

κατασκευή με φελιζόλ κώνο kataskevi dentraki felizol xristougenniatiko

Κατασκευάζουμε χριστουγεννιάτικο δεντράκι με φελιζόλ σε σχήμα κώνου

κατασκευή με φελιζόλ κώνο kataskevi dentraki felizol xristougenniatiko

Υλικά χειροτεχνίας για να φτιάξουμε δεντράκια χριστουγεννιάτικα με φελιζόλ

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε τους κωδικούς και τιμές των φελιζόλ σε σχήμα κώνου, καθώς και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην παραπάνω κατασκευή.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
614383 Φελιζόλ κώνος 28 εκ. 2,90 €
614373 Φελιζόλ κώνος 21 εκ. 2,30 €
614372 Φελιζόλ κώνος 12 εκ. 1,85 €
232248 Κορδόνι mst χρωματιστό σατέν 3mmX20m, πράσινο – κόκκινο 5,00 €
619007 Χρώματα Dora metallic paint,  50ml, cadence 3,50 €
614394 Ξύλινη βάση για μπούστο, 33εκ. 5,20 €
614393 Ξύλινη βάση για μπούστο, 16εκ. 2,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments