Φυσικές αποχρώσεις (ξύλο) για ένα boho/παιχνιδιάρικο τραπέζι ευχών.

Το παζλ της αγάπης (ευχές καρδιάς- αναμνήσεις ζωής)

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Τι είναι η αγάπη; Σε ένα ερώτημα για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελανιού, έχει εκφραστεί με αμέτρητους τρόπους και έχει σχετισθεί με ποικίλες φιλοσοφίες θεωρίες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, έρχεται να απαντήσει το ιδιαίτερο αυτό ευχολόγιο γάμου που σας παρουσιάζουμε σήμερα: η αγάπη είναι σαν ένα παζλ. Δύσκολο να ενώσεις τα κομμάτια, αλλά πολύ όμορφο όταν τα σωστά κομμάτια ενωθούν μεταξύ τους.

Για εσάς λοιπόν που καταφέρατε κι ενώσατε τα κομμάτια – κομμάτια γεμάτα τρυφερότητα και όμορφα όνειρα- κι ετοιμάζεστε σύντομα να παντρευτείτε, το πρωτότυπο αυτό ευχολόγιο θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή-πρόσκληση προς τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ζεστές ευχές τους για την κοινή σας ζωή με τον/την αγαπημένο/η σας που ξεκινάει τώρα κι επίσημα.

Ξύλινο ευχολόγιο με βάση & 50 καρδιές για το τραπέζι ευχών του γάμου σας. Ευχές καρδιάς που θα γίνουν αναμνήσεις ζωής για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ξύλινο ευχολόγιο σε σχήμα καρδιάς με κομμάτια παζλ (222951) και ξύλινες καρδιές για ευχές από καρδιάς (074080) που θα αποτελέσουν αναμνήσεις ζωής για εσάς και τον/την καλό/η σας.

Τα κομμάτια του παζλ βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα διευκολύνοντας τους καλεσμένους σας να «παίξουν» με τις ευχές τους.

Το καλό με αυτό το ιδιαίτερα πρωτότυπο αυτό ευχολόγιο -εκτός του ότι θα τραβήξει την προσοχή στο τραπέζι των ευχών με τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του- είναι ότι θα αποτελέσει κι ένα υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι σας (πχ. με τη μορφή κάδρου ή επιτραπέζιου διακοσμητικού).

Τα κομμάτια του παζλ βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα διευκολύνοντας τους καλεσμένους σας να «παίξουν» με τις ευχές τους. Ξύλινο ευχολόγιο σε σχήμα καρδιάς με κομμάτια παζλ και ξύλινες καρδιές (ευχολόγιο με βάση) για τις ευχές των καλεσμένων σας.

Tip: Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε και το ξύλινο στυλό (17cm) που βλέπετε στις φωτογραφίες και το οποίο θα συμπληρώσει αρμονικά τη σύνθεση του τραπεζιού των ευχών σε φυσικούς, αγαπησιάρικους τόνους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222951 Ευχολόγιο Καρδιά με Κομμάτια Παζλ 10,00 €
074080 Ξύλινο Ευχολόγιο με Βάση & 50 Καρδίες 19,80 €
070201 Ξύλινο Στυλό 17cm | πακέτο 2τεμ. 1,50 € 3,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments