Θαλασσινό θέμα για την μπομπονιέρα του καλοκαιρινού γάμου σας.

Θαλασσινό θέμα για τη μπομπονιέρα γάμου

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Οι μπομπονιέρες γάμου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να έχετε έναν υπέροχα οργανωμένο γάμο. Η αγαπημένη γαμήλια συνήθεια, το μικρό δωράκι-ενθύμιο προς τους καλεσμένους σας εκφράζουν άλλωστε το ευχαριστώ σας. Ανάλογα λοιπόν με το στυλ του γάμου, την προσωπικότητά σας αλλά και την εποχή που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, καλείστε να διαλέξετε και την μπομπονιέρα. Και τί καλύτερο για τους καλοκαιρινούς μήνες από το να επιλέξετε ένα θαλασσινό θέμα ως έμπνευση.

Οι μπομπονιέρες με λευκές πέτρες-βότσαλα, κοχύλια και ψαράκι σε χρυσαφένια απόχρωση θα εντυπωσιάσουν με την ανάλαφρη καλοκαιρινή τους διάθεση και το φωτεινό θαλασσινό τους ύφος.

Μπομπονιέρα σε πέτρα-βότσαλο (λευκό), διακοσμημένο με λεπτό ψαράκι σε χρυσαφένια απόχρωση (15 x 67mm).

Για τη δημιουργία τους θα χρειαστείτε: λευκές πέτρες (διατίθενται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων), τούλι ελληνικό, κορδόνι γιούτα ψιλό, κουφέτα-βότσαλα Χατζηγιαννάκης, κοχυλάκια (διατίθενται σε δίχτυ Άμπακα 500gr) και ψαράκι λεπτό σε χρυσαφένια απόχρωση (15 x 67mm).

Κορδόνι γιούτα ψιλό και κουφέτα-βότσαλα Χατζηγιαννάκης για μπομπονιέρες με έμπνευση θάλασσα και καλοκαίρι. Πέτρες- βότσαλα, κοχύλια, κορδόνι γιούτα ψιλό και διακοσμητικά ψαράκια για την καλοκαιρινή σας μπομπονιέρα.

Φυσικά δεν είναι ανάγκη όλες σας οι μπομπονιέρες να είναι ομοιόμορφες γι’ αυτό όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, μπορείτε να επιλέξετε να διακοσμήσετε τις λευκές πέτρες είτε με τα διακοσμητικά μίνιμαλ ψαράκια, είτε με κοχυλάκια.

Λευκή πέτρα-βότσαλο και κοχυλάκια (δίχτυ Άμπακα 500gr) για την μπομπονιέρα ή τη διακόσμηση του γάμου σας.

Μια πανέμορφη μπομπονιέρα με θαλασσινό αέρα που θα αποτελέσει ένα γλυκό ενθύμιο του γάμου σας και που σίγουρα θα βρει τον δρόμο της στη διακόσμηση των σπιτιών των καλεσμένων σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
234016 Δίχτυ με κοχύλια 500gr 2,30 €
290559 Πέτρες | πακέτο 2τεμ. 1,40 € 2,80 €
341057 Τούλι Ελληνικό 15x15cm Λευκά | πακέτο 100τεμ. 0,29 € 2,90 €
091788 Κορδόνι Γιούτα Ψιλό 3,50 €
235319 Ψαρί Λεπτό Χρυσαφί 15x67mm | πακέτο 5τεμ. 0,88 € 4,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments