Ξύλινες συρταριέρες με μοναδικό στυλ

Ξύλινες συρταριέρες με μοναδικό στυλ

NewmanDIY υλικά, Υλικά

Πάντα χρειάζεται επιπλέον χώρος για να αποθηκεύσουμε τα μικροαντικείμενα μας από το γραφείο και τους λογαριασμούς, την βιβλιοθήκη και τις φωτογραφίες μας μέχρι την κρεβατοκάμαρα, τα κοσμήματά μας ή τα καλλυντικά μας γι’ αυτό στην ανάρτηση αυτή σας παρουσιάζουμε τις ξύλινες συρταριέρες μας με τις ιδιαίτερες σφυρήλατες μεταλλικές προσόψεις που θα δώσουν μοναδικό στυλ σε όποιο χώρο του σπιτιού σας κι αν τοποθετηθούν.

Ξύλινη συρταριέρα (43cm) με μεταλλικές, ξύλινες ή σφυρήλατες προσόψεις στα συρταράκια της για την οργάνωση του γραφείου σας.

Η οργάνωση του σπιτιού άλλωστε είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και χρειαζόμαστε απεγνωσμένα έξυπνες, λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη και φυσικά πιο όμορφη. Η αισθητική μας είναι αυτό που δίνει χαρακτήρα στο σπίτι μας, και οι συρταριέρες μας σε ρουστίκ ύφος από ακατέργαστο ξύλο, ωραία δουλεμένο θα καλύψει και τις δυο ανάγκες. Πρακτικές και διακοσμητικές.

Ξύλινη συρταριέρα με ποδαράκια (48cm) σε ρουστίκ ύφος με διαφορετικές διαστάσεις και πρόσοψη σε καθένα από τα 5 συρτάρια της.

Οι πανέμορφες ξύλινες συρταριέρες μας (43 ή 48cm) μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσθήκη στο γραφείο σας, μεταμορφώνοντάς το σε ένα αυτοσχέδιο σεκρετέρ που θα εντυπωσιάσει με το μοντέρνο στυλ του.

Η συρταριέρα με τα ποδαράκια (48cm) διαθέτει πέντε συρτάρια με διαφορετικές διαστάσεις και προσόψεις (μεταλλικές, ξύλινες, σφυρήλατες) ενώ η συρταριέρα χωρίς πόδια (43cm) διαθέτει εννιά συρταράκια επίσης με διαφορετικές προσόψεις ανά σειρά.

Ξύλινες συρταριέρες με μοναδικό στυλ

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
390844 Ξύλινη Συρταριέρα 43εκ. 9 Συρτάρια 147,50 €
390845 Ξύλινη Συρταριέρα 48εκ. 5 Συρτάρια 149,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments