Θέμα πουλάκι για την βάπτισης της μικρής σας και ροζ πινελιές για ένα ρομαντικό αποτέλεσμα.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με πουλάκι σε κλαδί

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Το μωράκι σας είναι πλέον το νέο μέλος της οικογένειας σας και σχεδιάζετε να το βαπτίσετε στο άμεσο μέλλον. Το μυστήριο της βάπτισης είναι ένα σπουδαίο γεγονός και χρειάζεται φυσικά σωστή οργάνωση και προσοχή. Ειδικά στη διακόσμηση και το στολισμό όπου καλό θα είναι να υπάρχει μια ομοιομορφία, προκειμένου να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Σε αυτήν την ανάρτηση και παρουσιάζοντας σας τις υπέροχες κοριτσίστικες μπομπονιέρες μας με πουλάκι σε κλαδί, σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα, το θέμα πουλάκι για την βάπτιση της μικρής σας που είναι ταυτόχρονα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο και που θα σας ανοίξει έναν ολόκληρο κόσμο, τόσο στην επιλογή των προσκλήσεων όσο και στον υπόλοιπο στολισμό.

Ξύλινο πουλάκι σε κλαδί (στεφάνι) με ροζ λεπτομέρειες για την κρεμαστή κοριτσίστικη μπομπονιέρα σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για την δημιουργία της ρομαντικής και γλυκιάς αυτής μπομπονιέρας είναι: τα διακοσμητικά πουλάκια σε κλαδί (10 x 8cm), κουφέτα, την υφασμάτινη δαντέλα Venezzia σε παλιό ροζ και τούλι ελληνικό επίσης σε παλιό ροζ (διατίθεται σε συσκευασία των 100 τεμαχίων).

Κρεμαστή κοριτσίστικη μπομπονιέρα με πουλάκι σε κλαδί (στεφάνι) και ροζ πινελιές.

Οι ροζ λεπτομέρειες που υπάρχουν στο ξύλινο διακοσμητικό πουλάκι σε κλαδί, συνδυάζονται ιδανικά με τη ροζ κορδέλα και το τούλι, δημιουργώντας ένα αρμονικό και ρομαντικό αποτέλεσμα ενώ τα ξύλινα στοιχεία σε φυσική απόχρωση (στεφανάκι) μας συνδέουν με τη φύση και τις μυρωδιές της.

Θέμα πουλάκι για την βάπτισης της μικρής σας και ροζ πινελιές για ένα ρομαντικό αποτέλεσμα.

Μια μπομπονιέρα που θα αποτελέσει υπέροχο ενθύμιο και που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στοιχείο από τους καλεσμένους σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
341070 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 20x20cm 3,20 €
092062 Υφασμάτινη Δαντέλα Venezzia 15mm x 20yrd 2,10 €
234740 Πουλάκι σε Κλαδί 10x8cm 2,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments