Χριστουγεννιάτικες κάλτσες σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές (καρό, καρδούλες, αστεράκια) για την παραδοσιακή σας εορταστική διακόσμηση.

Χριστουγεννιάτικες Κάλτσες με νάνους-ξωτικά

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Τα χριστουγεννιάτικα και τα πρωτοχρονιάτικα έθιμα είναι πολλά, μερικές φορές περίεργα και κάνουν όλους μας να λατρεύουμε ακόμη περισσότερο τα Χριστούγεννα. Ένα από αυτά είναι και η κρεμασμένη κάλτσα στο τζάκι. Η ιστορία του εθίμου αυτή, βαθιά συγκινητική.

Στα πολύ παλιά χρόνια υπήρχε ένας καλόκαρδος άνθρωπος που είχε χάσει τη γυναίκα του και από τότε ζούσε με τις τρεις κόρες του, μοχθώντας να τις μεγαλώσει. Όταν οι κόρες έφτασαν σε ηλικία γάμου, ο πατέρας στενοχωριόταν γιατί δεν είχε καθόλου χρήματα για να τις προικίσει. Ο Αγ. Βασίλης που είχε ακούσει τις προσευχές του πατέρα αποφάσισε να βοηθήσει. Πήγε στην καλύβα τους κι από την καμινάδα έριξε τρία πουγκιά γεμάτα χρυσές λίρες, τα οποία προσγειώθηκαν πού αλλού; – στις κάλτσες που τα κορίτσια είχαν απλώσει στο τζάκι για να στεγνώσουν. Έτσι καθιερώθηκε να κρεμάμε τις κάλτσες στο τζάκι και να περιμένουμε να γεμίσουν με τα δώρα του Αγ. Βασίλη. Και ξέρετε, όσο πιο μεγάλη η κάλτσα… τόσο πιο μεγάλο και το δώρο.

Χριστουγεννιάτικη κάλτσα με νάνο-ξωτικό και μπόλικες καρδούλες για τα δωράκια ή τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας.

Τιμώντας τη γλυκιά αυτή παράδοση σας παρουσιάζουμε με χαρά τις πανέμορφες διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες κάλτσες μας με νάνους ξωτικά που θα στολίσουν υπέροχα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το τζάκι, το παιδικό δωμάτιο και κάθε γωνιά του σπιτιού που θέλετε να αξιοποιήσετε.

Χαμογελαστοί νάνοι ξωτικά, θα βοηθήσουν και φέτος τον Αγ. Βασίλη να φέρει τα πιο ξεχωριστά δωράκια.

Χαμογελαστοί νάνοι ξωτικά, θα βοηθήσουν και φέτος τον Αγ. Βασίλη να φέρει τα πιο ξεχωριστά δωράκια.

Σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές (καρδούλες, αστεράκια, καρό) κι έχοντας ως βάση την άκρως εορταστική διχρωμία του κόκκινου και του άσπρου, είναι έτοιμες να γεμίσουν υπέροχα δώρα ή ένα σωρό λιχουδιές και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και φέτος τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Και ξέρετε τι λένε, όσο πιο μεγάλη η κάλτσα, τόσο περισσότερα δωράκια ή καραμελίτσες χωράει.

Και ξέρετε τι λένε, όσο πιο μεγάλη η κάλτσα, τόσο περισσότερα δωράκια ή καραμελίτσες χωράει.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
300897 Χριστουγεννιάτικη βαμβακερή κάλτσα με νανάκια 38cm 10,75 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments