Κρεμαστά διακοσμητικά μπαστούνια (κόκκινο-άσπρο) για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη.

Χριστουγεννιάτικα «ζαχαρωτά» στολίδια

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα έθιμα. Σε κάθε σπίτι έχει καθιερωθεί ο στολισμός του, δίνοντας χαρά σε όλη την οικογένεια. Ξέρετε όμως την ιστορία πίσω από αυτό και ποια ήταν τα πρώτα στολίδια που κρεμούσαν πάνω του οι πιστοί; Οι Γερμανοί θεωρούνται οι πρώτοι που έβαλαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι τους, το οποίο στόλιζαν με καρύδια, ζαχαρωτά, κάθε είδους φαγώσιμα και κεριά, θέλοντας να συμβολίσουν τα θεία δώρα που έκαναν οι Μάγοι στο νεογέννητο Χριστό.

Εμπνευσμένες από την παράδοση οι τελευταίες τάσεις γύρω από τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, επαναφέρουν τη μόδα των ζαχαρωτών, μόνο που φυσικά αυτή τη φορά τα ζαχαρωτά είναι διακοσμητικά.

Τα διακοσμητικά ζαχαρωτά μπαστουνάκια διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη και θα ενθουσιάσουν με τη φρεσκάδα τους.

Το κατάστημα Newman με χαρά σας παρουσιάζει τα κρεμαστά διακοσμητικά ζαχαρωτά μπαστουνάκια (κόκκινο-άσπρο) σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη (25cm, 35cm, 44cm, και 62cm) που θα προσδώσουν στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σας τη μοντέρνα-παραδοσιακή νότα που θα κάνει τη διαφορά.

Το μεγαλύτερο μπαστουνάκι είναι 62cm και το μικρότερο 25cm, και θα προσδώσουν στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας, μια χαρούμενη, παραμυθένια νότα.

Το μεγαλύτερο μπαστουνάκι είναι 62cm και το μικρότερο 25cm, και θα προσδώσουν στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας, μια χαρούμενη, παραμυθένια νότα.

Κρεμάστε τα ζαχαρωτά μπαστουνάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο τζάκι, στην πόρτα ή σε κάποια αγαπημένη γωνιά του σπιτιού και δημιουργήστε μια μαγική, λαχταριστή ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
380548 Διακοσμητικό Μπαστουνάκι 25cm 4,95 €
380549 Διακοσμητικό Μπαστουνάκι 35cm 7,50 €
380550 Διακοσμητικό Μπαστουνάκι 44cm 9,70 €
380551 Διακοσμητικό Μπαστουνάκι 62cm 16,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018