Χρησιμοποιήστε το κερί ως καμβά κι αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη για την δημιουργία μοναδικών πρωτότυπων σχεδίων.

Χειροποίητα κεριά για την διακόσμηση του γάμου

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Η διακόσμηση του γάμου, θέλει φαντασία, πρωτότυπες ιδέες και κομψά διακοσμητικά στοιχεία. Κι επειδή αυτό που έχει σημασία τελικά είναι η συνολική ατμόσφαιρα, η ζεστασιά της και το ενιαίο θεματικό πλαίσιο, σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε μια δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν που θα εντυπωσιάσει ως centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης ή ως διακοσμητικό στοιχείο γενικότερα στον στολισμό του γάμου σας.

Τα χειροποίητα κεριά μας, με σχέδιο λουλούδια και φύλλα που δημιουργούν το εφέ δαντέλας, φτιάχτηκε αποκλειστικά με πάστα σε χρυσαφένια απόχρωση (Contour) και με τα κεριά μας σε εκρού ή στο χρώμα του πάγου (15 x 40cm).

Μια ιδιαίτερη δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν για την διακόσμηση του γάμου σας.

Μπορείτε είτε να αναπαράγετε το ίδιο περίπου σχέδιο (με το μάτι, αφού σχέδιο πάνω στο κερί δεν μπορείτε να κάνετε) είτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει με την πάστα καινούριους πρωτότυπους σχηματισμούς. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τα μονογράμματα σας, την ημερομηνία του γάμου σας ή όποια άλλα πληροφορία επιθυμείτε.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι κεριά σε εκρού ή λευκό χρώμα (πάγου) και πάστα (περίγραμμα Contour) σε χρυσαφένια απόχρωση.

Αν πάλι δεν τολμάτε οι ίδιοι να πειραματιστείτε με την πάστα, η ομάδα Newman αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς τα ιδιαίτερα αυτά διακοσμητικά κεριά στα σχέδια που επιθυμείτε. Να σημειώσουμε επίσης πώς στο κατάστημά μας, Θησεώς 10, Σύνταγμα, θα βρείτε μια ποικιλία χρωμάτων στις πάστες (περιγράμματα Contour) και φυσικά τα εκπληκτικής ποιότητας κεριά μας στο χρώμα του πάγου ή σε εκρού (15 x 40cm).

Ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο στο τραπέζι των ευχών ή ως centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης.

Δώστε φως και λάμψη στο γάμο σας με τα χειροποίητα κεριά μας και δημιουργήστε μια περίτεχνη διακόσμηση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
180245 Κερί 15 x 40εκ. Εκρού/Λευκό Πάγου χωρίς σχέδιο 22,50 €
120332 Contour – Περίγραμμα 3,30 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017