Καπελιέρα/βαπτιστικό κουτί και βιβλίο ευχών με σχέδιο μάτι για προστασία από τις κακές ενέργειες.

Minimal καπελιέρα και βιβλίο ευχών με σχέδιο «μάτι»

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

«Φτου, Φτού να μη βασκαθεί» ή «φόρα ματάκι στο παιδί» και άλλα ανάλογα σχόλια, συνοδεύουν δεκαετίες τώρα τις ευχές των γιαγιάδων και των μανάδων μας. Kαι να που τα λόγια τους πιάνουν επιτέλους τόπο στην διακόσμηση και τον στολισμό της βάπτισης. Η καπελιέρα/βαπτιστικό κουτί και το βιβλίο ευχών με σχέδιο μάτι είναι πανέμορφα, καλότυχα και θα κερδίσουν τους καλεσμένους σας με την πρώτη ματιά. Γιατί ωραία η παράδοση, αλλά ακόμη ωραιότερη όταν βρίσκουμε σύγχρονους και μοντέρνους τρόπους να την ενσωματώσουμε στην εποχή μας.

Κεντημένο (ανάγλυφο) υφασμάτινο μάτι πάνω στην καπελιέρα ή στο βιβλίο ευχών.

Καπελιέρα/ βαπτιστικό κουτί (φ48cm x 20cm) με υφασμάτινο σχέδιο μάτι. Προσέξτε την ανάγλυφη υφή που δημιουργεί η τεχνική με την οποία κεντήθηκε το μάτι! Αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τα βαπτιστικά ρουχαλάκια και σε σούπερ αγορίστικες αποχρώσεις, η καπελιέρα με σχέδιο μάτι θα τραβήξει τα βλέμματα για καλό λόγο.

Μίνιμαλ σχέδιο μάτι για το βαπτιστικό κουτί και το βιβλίο ευχών.

Το βιβλίο ευχών με σχέδιο μάτι (28 x 32cm), στην ίδια λογική με το βαπτιστικό κουτί, επίσης με υφασμάτινο ανάγλυφο μάτι, συμπληρώνει ιδανικά την μίνιμαλ θεματική μας και θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας.

Συχνά το απλό είναι και το πιο σοφό. Η διακόσμηση της βάπτισης δεν χρειάζεται υπερβολές.

Η βάπτιση δεν χρειάζεται διακοσμητικές υπερβολές αλλά καλό γούστο και άποψη αφού όπως όλοι ξέρουμε συχνά το απλό είναι και το πιο σοφό.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
070301 Καπελιέρα φ48 x 20cm Υφασμάτινο Μάτι 50,00 €
070306 Βιβλίο Ευχών 28 x 32cm Υφασμάτινο Μάτι 40,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017