Ξύλινα χειροποίητα μανιτάρια (12 x 18cm ή 15 x 21cm) για την χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση και όχι μόνο.

Στη χώρα των διακοσμητικών μανιταριών

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Στη χώρα των μανιταριών χωράνε πολλές ιστορίες και παραμυθένια στοιχεία. Τα μανιτάρια κρύβουν από κάτω τους νεράιδες, ξωτικά, πλάσματα του δάσους κι ό, τι άλλο βάλει ο νους σας. Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε στη σημερινή μας ανάρτηση τα ξύλινα χειροποίητα διακοσμητικά μανιτάρια που έχουν γίνει ανάρπαστα εν όψει των Γιορτών. Ίσως γιατί φέτος η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μοιάζει πιο πολύ από ποτέ με παραμύθι, γεμάτο ζωντάνια, φως και χαρούμενες νότες.

Ξύλινα χειροποίητα μανιτάρια (12 x 18cm ή 15 x 21cm) για την χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση και όχι μόνο.

Ξύλινα χειροποίητα μανιτάρια (12 x 18cm ή 15 x 21cm) για την χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση και όχι μόνο. Τα υπέροχα αυτά διακοσμητικά μπορούν να μείνουν και μετά το πέρας των Χριστουγέννων, δημιουργώντας την παραμυθένια ατμόσφαιρα που επιθυμείτε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας.

Tinker Bell από τη χριστουγεννιάτικη σειρά της Disney για να δείτε πόσο εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με τα υπέροχα ξύλινα μανιτάρια μας.

Δείτε πόσο ταιριάζει με την διακοσμητική μας Tinker Bell από τη χριστουγεννιάτικη σειρά της Disney για να καταλάβετε πόσο εύκολα μπορούν τα υπέροχα ξύλινα μανιτάρια μας να συνδυαστούν με τον υπόλοιπο στολισμό σας.

Ιδανικά επίσης ως διακοσμητικά στοιχεία (centerpiece) στο τραπέζι της βάπτισης ή στο τραπέζι των ευχών. Το θέμα μανιτάρι άλλωστε είναι μια υπέροχη θεματική επιλογή τόσο για αγορίστικη όσο και για κοριτσίστικη βάπτιση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
564261 Ξύλινο Μανιτάρι 12 x 18cm Κοκκίνο 8,90 €
564262 Ξύλινο Μανιτάρι 15 x 21cm Κοκκίνο 12,80 €
712015 Tinker Bell 11cm 22,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments