Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με Πύργο του Άιφελ και μπαρόκ μπαλαρίνες σε χρυσαφένια απόχρωση.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γεύση από… Παρίσι

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Αν πιστεύετε πως η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι ταυτόσημη με πλαστικές και γυάλινες μπάλες, γιρλάντες, κορδέλες και δέντρα, σκεφτείτε το λίγο καλύτερα! Φέτος τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε παραδοσιακές συνταγές για το στολισμό σας αλλά να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη να εμπνευστεί από κάθε είδους πηγές… όπως έναν αγαπημένο προορισμό.

Μπαρόκ διακόσμηση και Παρίσι: Το έντονα δραματικό και συναισθηματικό στοιχείο των μπαλαρίνων μας σε χρυσαφένια απόχρωση (διατίθεται σε δυο διαφορετικές πόζες) και ο Πύργος του Άιφελ, επίσης σε χρυσό θα προσδώσουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σας και θα εντυπωσιάσουν με τον αριστοκρατικό τους χαρακτήρα όπου κι αν τοποθετηθούν.

Ο Πύργος του Άιφελ σε χρυσό θα προσδώσουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σας.
  • Συναισθηματικό στοιχείο των μπαλαρίνων μας σε χρυσαφένια απόχρωση.
  • Συναισθηματικό στοιχείο των μπαλαρίνων μας σε χρυσαφένια απόχρωση.
Ο Πύργος του Άιφελ σε χρυσό θα προσδώσουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σας.

Τip: Βάλτε λαμπάκια στον διακοσμητικό Πύργο του Άιφελ κι «ανάψτε» τον, δημιουργώντας το εφέ μιας χειμωνιάτικης εορταστικής νύχτας στο αγαπημένο Παρίσι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
380498 Πύργος του Άιφελ 15x15x37cm 36,00 €
380499 Μπαλαρίνα Χρυσή 12,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments