Κορδέλες με ευχές σε διάφορα φάρδη κι αποχρώσεις, λευκά αερόστατα και υφασμάτινα λινά πουγκάκια (ροζ ή σιέλ) είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία τους.

Χάρτινος δράκος (μπομπονιέρα αερόστατο)

NewmanΒάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τα αερόστατα έχουν μεγάλη ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Μυθικό αντικείμενο σχεδόν, προκαλούσε και προκαλεί το δέος και το θαυμασμό. Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε στα τέλη του 17ου αιώνα περιλάμβανε σχέδια για «χάρτινους δράκους», (χαρταετούς στα καθ’ ημάς), οι οποίοι ανυψώνονται με θερμό αέρα. Αν λοιπόν κι εσείς θέλετε να απογειώσετε την ημέρα της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας, ψηλά στον καλοκαιρινό ουρανό, οι «χάρτινοι δράκοι»- κρεμαστές μπομπονιέρες αερόστατο, είναι η ιδανική επιλογή.

Μπομπονιέρα αερόστατο ή «Χάρτινος δράκος» για αγορίστικη ή κοριτσίστικη βάπτιση.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία τους είναι: χάρτινα λευκά αερόστατα (διατίθενται σε συσκευασία των 4 τεμαχίων), πουγκάκια υφασμάτινα (λινά) σε σιέλ ή ροζ απόχρωση αναλόγως το φύλο του μωρού (διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων), και κορδέλα Unique με ευχές: ευτυχία, τύχη, χαρά, υγεία, ελπίδα (10mm x 18m).

  • Αγορίστικη εκδοχή της μπομπονιέρας- αερόστατο «Ο Χάρτινος δράκος» με υφασμάτινο λινό πουγκί σε σιέλ απόχρωση και αντίστοιχη κορδέλα.
  • Υφασμάτινο πουγκί (λινό) σε ροζ χρώμα γεμάτο πεντανόστιμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης, ο αποκλειστικός επιβάτης του χαρούμενου αυτού αερόστατου.

Οι ιδιαίτερες αυτές μπομπονιέρες θα δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακές αν κρεμαστούν με κορδόνι, δημιουργώντας τη ψευδαίσθηση ενός αερόστατου που πετάει.

Κορδέλες με ευχές σε διάφορα φάρδη κι αποχρώσεις, λευκά αερόστατα και υφασμάτινα λινά πουγκάκια (ροζ ή σιέλ) είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία τους. Χάρτινο αερόστατο σε λευκό χρώμα με υφασμάτινο πουγκί (σιέλ) και κορδέλα γεμάτη ευχές για τη βάπτιση του μικρού σας μπόμπιρα. Χάρτινο αερόστατο, διακοσμημένο με υφασμάτινο πουγκί σε ροζ χρώμα και κορδέλα Unique γεμάτη ευχές για την κοριτσίστικη βάπτιση.

Ένα αερόστατο γεμάτο ευχές και πεντανόστιμα κουφέτα Χατζηγιαννάκης που θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής μέρας που ο μικρός ή η μικρή σας εισέρχεται στους κόλπους της εκκλησίας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
148073 Χάρτινο Μικρό Αερόστατο Λευκό | πακέτο 4τεμ. 1,60 € 6,40 €
030264 Πουγκιά Υφασμάτινα Λινά 75x100x37mm | πακέτο 10τεμ. 0,35 € 3,50 €
092147 Κορδέλα Unique με Ευχές 10mm x 18m 6,70 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments