Αγορίστικη μπομπονιέρα βάπτισης σε πουγκί καμβά με κορδόνι (12 x 16cm) και διακοσμητικό μπρελόκ Μικρός Πρίγκηπας.

Ένας Μικρός Πρίγκηπας για τον δικό σας μικρό πρίγκηπα

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση

Γεννημένη το 1943 η ιστορία του Μικρού Πρίγκηπα είναι ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο. Το φιλοσοφικό «παραμύθι» του σοβαρού ξανθού αγοριού με τις υψηλές ανθρωπιστικές αξίες μεταδίδεται από γενιά σε γενιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο σα να μην πέρασε μια μέρα. Μάλλον γιατί ο ιδιαίτερος αυτός πρέσβης των δικαιωμάτων των παιδιών κι η συνεχής του αμφισβήτηση μας μαθαίνει μεταξύ άλλων ότι τις περισσότερες φορές η αναζήτηση απαντήσεων μπορεί να είναι πιο σημαντική από τις ίδιες τις απαντήσεις. Ένα μάθημα που σίγουρα θα θέλετε να μεταδώσετε και στο δικό σας μικρό πρίγκηπα που μεγαλώνει τόσο γρήγορα κι ετοιμάζεται κιόλας για την πρώτη μεγάλη του βουτιά.

Μπομπονιέρα σε πουγκί με διακοσμητικό μπρελόκ «Μικρός Πρίγκηπας», λοιπόν, για τη βάφτιση του μικρού σας κι ενθουσιάστε μικρούς και μεγάλους με την όμορφη αισθητική της και τη συμβολική της διάσταση.

Μπομπονιέρα βάπτισης σε πουγκί από καμβά με κορδόνι (12 x 16cm)διακοσμημένο με «Μικρό Πρίγκηπα».

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της είναι: πουγκί από καμβά με κορδόνι (12 x 16cm), μεταλλικό κρίκο για μπρελόκ με αλυσίδα σε ασημένια απόχρωση και μεταλλικό Μικρό Πρίγκηπα σε σιέλ χρώμα (διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων).

Μεταλλικός κρίκος με αλυσίδα σε ασημένια απόχρωση (κωδ:201093 - διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων). Φιγούρα Μικρού Πρίγκηπα με κάπα σε δυο διαφορετικά μεγέθη. Φιγούρα Μικρού Πρίγκηπα (πάνω σε πλανήτη ή χωρίς) για το τραπέζι των ευχών, τη λαμπάδα ή τα δωράκια σας.

Αν αποφασίσετε να οργανώσετε τη βάπτιση θεματικά γύρω από τον Μικρό Πρίγκηπα, οι φιγούρες του (Μικρός Πρίγκηπας σε πλανήτη, Μικρός Πρίγκηπας με κάπα και Μικρός Πρίγκηπας) θα σας φανούν πολύ-πολύ χρήσιμες.

Κουφέτα Χατζηγιαννάκης Crispy για τη μπομπονιέρα σε πουγκί με μπρελόκ «Μικρός Πρίγκηπας». Φιγούρες του Μικρού Πρίγκηπα για τη διακόσμηση της θεματικής βάπτισης του μικρού σας.

Στολίστε την βαπτιστική λαμπάδα και το τραπέζι της δεξίωσης με τις φιγούρες του αγαπημένου ήρωα ή απλώς χαρίστε τις στους μικρούς σας καλεσμένους που ξέρουν να βλέπουν όπως πρέπει, δλδ με την καρδιά.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
232031 Πουγκί από Καμβά με Κορδόνι 12x16cm | πακέτο 10τεμ. 0,62 € 6,20 €
201093 Μεταλλικό Μικρός Πρίγκιπας Σιέλ για Μπρελόκ| πακέτο 10τεμ. 0,63 € 6,30 €
269125 Μεταλ. Κρίκος για Μπρελόκ Ασημί/Μπρονζέ με Αλυσίδα | πακέτο 10τεμ. 0,28 € 2,80 €
211120 Μικρός Πρίγκιπας με Κάπα 5cm | πακέτο 5τεμ. 1,13 € 5,65 €
210961 Μικρός Πρίγκιπας με Κάπα 8cm | πακέτο 3τεμ. 1,72 € 5,16 €
210962 Μικρός Πρίγκιπας σε Πλανήτη 3x8cm | πακέτο 3τεμ. 1,72 € 5,16 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments