Χάρτινο κουτί Καρουζέλ και κορδόνι χάρτινο (δίχρωμο) για μια μπομπονιέρα όλο χρώμα και κέφι.

Χάρτινο Καρουζέλ για την μπομπονιέρα της βάπτισης

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Θεματική βάπτιση: κάποια θέματα αγαπιούνται πολύ από τις μαμάδες αλλά μετά επαναλαμβάνονται τόσο που «κουράζουν». Ευτυχώς αναλόγως και με την εποχή ξαφνικά δημιουργούνται νέες τάσεις και καινούρια παραμυθένια θέματα που μπορείτε να επιλέξετε και να αναπτύξετε, εάν θέλετε να πρωτοτυπήσετε στη βάπτιση του μικρού/ης σας. Όπως το θέμα Καρουζέλ, η πανέμορφη αυτή κυκλική περιστρεφόμενη κατασκευή με τα ζωάκια που ενθουσιάζει χρόνια τώρα τα παιδιά σε όλον τον κόσμο.

Μπομπονιέρες με θέμα Καρουζέλ λοιπόν, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή, αφού αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες της εποχής και στεκόμαστε δίπλα σας με υπέροχες ιδέες που δεν κοστίζουν, αλλά αξίζουν.

Ένα χάρτινο παραμύθι για τον μικρό ή τη μικρή σας, με μπομπονιέρα (κουτί) Καρουζέλ.

Εσείς το μόνο που θα χρειαστείτε να κάνετε είναι να συναρμολογήσετε τα χάρτινα κουτιά Καρουζέλ και να τοποθετήσετε μέσα τα κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Συναρμολογήστε μόνοι σας τα χάρτινα κουτιά Καρουζέλ, εύκολα κι απλά, διασκεδάζοντας με την παρέα σας.

Για το κλείσιμο του κουτιού, προτείνουμε να μείνετε στη ξεχωριστή αυτή χάρτινη ιστορία που δημιουργείτε, χρησιμοποιώντας κορδόνι χάρτινο δίχρωμο.

Κουφέτα Crispy Χατζηγιαννάκης

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα Λούνα παρκ, χαρίζοντας επίσης στους μικρούς ή μεγαλύτερους καλεσμένους σας, πολύχρωμα γλειφιτζούρια και άλλα καλούδια.

Το κουτί Καρουζέλ έχει υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
095171 Κορδόνι Χάρτινο Δίχρωμο 1-2mm x 50m 1,90 €
222946 Χάρτινο Κουτί Καρουζέλ φ9x12cm | πακέτο 10τεμ. 0,40 € 4,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments