Πρωτότυπο βιβλίο ευχών με τουβλάκια τύπου Jenga

Πρωτότυπο βιβλίο ευχών με τουβλάκια τύπου Jenga

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μας κάνουν να γελάμε, μας φτιάχνουν τη διάθεση και φέρνουν την παρέα πιο κοντά. Γιατί μπορεί να μεγαλώνουμε αλλά κάπου μέσα μας παραμένουμε παιδιά που αναζητούν τον ανταγωνισμό, την αγωνία και το σασπένς που χαρίζει ένα καλό επιτραπέζιο παιχνίδι. Αν είστε από τα ζευγάρια λοιπόν που έχουν περάσει άπειρες βραδιές με φίλους, παίζοντας παιχνίδια, μόλις βρήκατε τη σούπερ εναλλακτική επιλογή στο παραδοσιακό Βιβλίο Ευχών.

Ευχολόγιο με τουβλάκια τύπου Jenga γιατί η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ και γιατί ακόμη κι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μας χρειάζεται το χιούμορ της.

Πρωτότυπο βιβλίο ευχών με ξύλινα τουβλάκια τύπου Jenga (25 x 75 x 15mm).

Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ευχές τους στα ξύλινα τουβλάκια (25x75x15mm) και να σχηματίσουν έναν πανέμορφο και γερό πύργο με τις ευχές τους και μετατρέψτε το γράψιμο των ευχών σε μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές για τους καλεσμένους σας.

Ξύλινο διακοσμητικό «Ευχές» σε φυσική απόχρωση (32 x 15cm).

Προμηθευτείτε και το ξύλινο διακοσμητικό «Ευχές» (32 x 15cm) σε φυσική απόχρωση και τοποθετείστε το δίπλα στα τουβλάκια, συμπληρώνοντας τη ρουστίκ, παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και μην αφήνοντας κανένα χώρο για παρεξηγήσεις όσον αφορά τη χρήση τους.

Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ευχές τους πάνω στα ξύλινα τουβλάκια. Ευχολόγιο τύπου Jenga γιατί ο γάμος σας αξίζει να είναι διασκεδαστικός και πρωτότυπος.

Ένα μοναδικό ευχολόγιο που θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο του γάμου σας και με το οποίο θα μπορείτε να παίζετε για πολλά- πολλά χρόνια αναπολώντας τη ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας και διαβάζοντας τις πανέμορφες ευχές των αγαπημένων σας ανθρώπων.

Ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας ημέρας, με το οποίο θα μπορείτε να παίζετε κιόλας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222950 Ξύλινα Τουβλάκια 54τεμ. 25x75x15mm 20,00 €
074066 Φυσικό Ευχές 32 x 15cm 12,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018