Μια ρομαντική μπομπονιέρα σε χάρτινη δαντέλα (85 x 12mm).

Χάρτινη δαντέλα για την μπομπονιέρα του γάμου σας

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Από τη στιγμή που αποφασίζουμε να κάνουμε το «μεγάλο» βήμα, εξυπακούεται πως ο σκοπός μας είναι να θέσουμε σε εφαρμογή το σχέδιο ενός λαμπερού γάμου που θα μείνει αξέχαστος. Τι γίνεται όμως όταν τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε; Είναι λόγος αυτός για να κάνουμε «εκπτώσεις» και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του γάμου όπως είναι οι μπομπονιέρες; Ή μήπως υπάρχουν οικονομικές λύσεις, εξίσου ρομαντικές και κομψές;

Η μπομπονιέρα σε δαντελένιο χάρτινο κουτί (εκρού) είναι η εντυπωσιακή απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Λιτή, αιθέρια και με προσεγμένες λεπτομέρειες θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο ενός παραμυθένιου γάμου χωρίς να προβούμε σε οικονομικές υπερβολές.

Εύκολο στη συναρμολόγηση, το δαντελένιο κουτί σε εκρού απόχρωση θα εντυπωσιάσει με την κομψή αισθητική του.

Δαντελένιο χάρτινο κουτί σε εκρού απόχρωση (85 x 120 x 47mm) και κουφέτα σοκολάτας Bijoux Supreme (Χατζηγιαννάκης) για την μπομπονιέρα του γάμου σας.

Εύκολο στη συναρμολόγησή του, το ξεχωριστό αυτό κουτάκι διαθέτει και το κομμάτι κορδέλας, το οποίο θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το χαριτωμένο φιογκάκι της φωτογραφίας.

Εύκολο στη συναρμολόγηση, το δαντελένιο κουτί σε εκρού απόχρωση θα εντυπωσιάσει με την κομψή αισθητική του.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
311343 Χάρτινο Κουτάκι Εκρού με Κορδέλα 85x120x47mm | πακέτο 12τεμ. 0,90 € 10,80 €
300175 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 13,02 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments