Λαγουδάκια και βελούδινα πασχαλινά αβγά για μια διακόσμηση που θα ξεχωρίσει.

Λαγουδάκια κι αβγουλάκια για την πασχαλινή σας διακόσμηση

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Εποχιακά, Υλικά

Πάσχα χωρίς αβγά ή λαγουδάκια γίνεται; Δεν γίνεται. Η μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας έχεις τα δικά της σύμβολα και παραδόσεις και τα πασχαλινά αυγά όπως και τα λαγουδάκια είναι δυο από τα σημαντικότερα. Η προέλευση τους μας έρχεται από διαφορετικούς πολιτισμούς και είναι μείγμα διαφορετικών δοξασιών. Τόσο όμως τα λαγουδάκια όσο και τα αυγά, είναι σύμβολα γονιμότητας από τους αρχαίους χρόνους. Η έλευση της άνοιξης και η αναγέννηση της φύσης μετά από ένα μακρύ σκληρό χειμώνα σηματοδοτείται από τη γέννηση (πασχαλινό αυγό).

Είτε μιλάμε για τη διακόσμηση λοιπόν είτε για τα πασχαλινά δωράκια σας, τα υφασμάτινα λαγουδάκια που σας παρουσιάζουμε σήμερα όπως επίσης και τα πολύχρωμα βελούδινα αβγά, θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους με την χαρούμενη διάθεση και τις προσεγμένες λεπτομέρειες τους.

Λαγουδάκι-κοριτσάκι και λαγουδάκι αγόρι με καρδούλες και κοτλέ λεπτομέρειες.

Με ανοιξιάτικο αέρα τα υφασμάτινα λαγουδάκια μας (10 x 8 x 47cm) θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους με τις όμορφες καρδούλες και τα χαριτωμένα τους ρουχαλάκια. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το λευκό λαγουδάκι είναι αγόρι και φοράει κοτλέ παντελονάκι και παπιγιόν ενώ το πράσινο και το καφετί είναι κοριτσάκια.

Υφασμάτινα λαγουδάκια (10 x 8 x47cm) για την πασχαλινή διακόσμηση ή τα δωράκια σας.

Τα βελούδινα πασχαλινά αβγά διατίθενται σε σετ των 6 τεμαχίων – κάθε σετ περιέχει τα χρώματα που βλέπετε στις φωτογραφίες- και σίγουρα θα βρουν πολλές χρήσεις στην πασχαλινή σας διακόσμηση φέρνοντας σας ένα βήμα πιο κοντά στο πνεύμα των ημερών.

Υπέροχη λεπτομέρεια, το φλοράλ υφασμάτινο μοτίβο που χρησιμοποιείται τόσο στα αυτάκια όσο και στις καρδούλες που φοράνε.

Υπέροχη λεπτομέρεια, το φλοράλ υφασμάτινο μοτίβο που χρησιμοποιείται τόσο στα αυτάκια όσο και στις καρδούλες που φοράνε.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
564318 Υφασμάτινο Καφέ Λαγός Αγόρι 10x8x47cm 12,50 €
564319 Υφασμάτινο Καφέ Λαγός Κορίτσι 10x8x47cm 12,50 €
564321 Υφασμάτινο Πράσινος Λαγός Κορίτσι 10x8x47cm 12,50 €
310609 Αυγό Ασορτί Χρώματα Βελούδινο Σετ 6τεμ. 3,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments