Βιβλίο ευχών σε ρουστίκ ύφος

Βιβλίο ευχών σε ρουστίκ ύφος

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Η τάση του ρουστίκ που εμπνέεται από την φύση και την παράδοση κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στη διακόσμηση του γάμου και αποκτά ένθερμους υποστηρικτές. Τα φυσικά υλικά και οι παραδοσιακές πινελιές έχουν την τιμητική τους και μπορούν να βρουν εφαρμογή σε οτιδήποτε από ανθοδέσμες και συνθέσεις για τα τραπέζια της δεξίωσης μέχρι και το στυλ της νύφης.

Εδώ, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε μια ξεχωριστή επιλογή για το τραπέζι των ευχών σας – αντί του κλασικού βιβλίου/ ευχολογίου- που αποτελείται από τον ξύλινο κορμό, το ξύλινο στυλό και τις πολύ χαριτωμένες λευκές καρδούλες μας.

Ξύλινος κορμός και στυλό αντί του παραδοσιακού βιβλίου ευχών. Οι λευκές καρδούλες μας, ιδανικές για να γεμίσουν τις ομορφότερες ευχές.

Ξύλινος κορμός και στυλό αντί του παραδοσιακού βιβλίου ευχών. Οι λευκές καρδούλες μας, ιδανικές για να γεμίσουν τις ομορφότερες ευχές.

Σκορπίστε τις καρδούλες στο τραπέζι κι αφήστε τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ευχές τους, χρησιμοποιώντας ως βάση τον ξύλινο κορμό. Για μια ολοκληρωμένη σύνθεση, συμπληρώστε τη διακόσμηση και με άλλα ξύλινα διακοσμητικά όπως το Welcome που βλέπετε στη φωτογραφία ή με φυσικά υφάσματα όπως λινάτσα και γιούτα.

Κι αν σας τελειώσουν οι καρδούλες μη στενοχωρηθείτε, ζητήστε από τους καλεσμένους σας να γράψουν και πάνω στον ξύλινο κορμό.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
074002 Ξύλινος Κορμός Διακοσμητικό 30εκ.& Στυλό 17εκ. 12,00 €
564189 Ξύλινο Welcome Καρδιά 40x10cm   9,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017