Φτιάξε κι εσύ το δικό σου ροζ φλαμίνγκο με chalk paint, αυτοκόλλητες πέρλες και ροζ πούπουλα

Φτιάξε κι εσύ το δικό σου φλαμίνγκο!

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Διάλειμμα, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Το ξέρατε ότι τα φλαμίνγκο, τα συμπαθέστατα αυτά εξωτικά πτηνά ονομάζονται και «πουλιά της αγάπης» κι ότι ζουν μαζί με τον σύντροφό τους για πάντα αφού είναι μονογαμικά; Είναι γνωστός ο ερωτικός χορός τους πριν το ζευγάρωμα και μάλιστα στην Ινδία κεντούν φλαμίνγκο στο πάπλωμα της νύφης για να εξασφαλίσουν εύνοια και αγάπη στους μελλόνυμφους.

Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα χαριτωμένα φλαμίνγκο μας (papier mache) και μια σειρά υλικών καθώς και οδηγίες για να φτιάξετε τα δικά σας «πουλιά της αγάπης».

Η βάση μας είναι τα φλαμίνγκο (papier mache) σε ουδέτερο χρώμα. Θα χρειαστούμε ακόμη chalk paint σε διάφορες αποχρώσεις όπως ροδακινί, κίτρινο, ροζ και βεραμάν, αυτοκόλλητες πέρλες, πούπουλα σε σομόν χρώμα, πινέλο κι ένα πιστόλι σιλικόνης μικρό. Το πιστόλι σιλικόνης θα σας φανεί πολύ χρήσιμο και για άλλες χειροτεχνίες γι’ αυτό μην διστάσετε να το προμηθευτείτε. Όλα τα υλικά θα τα βρείτε στο κατάστημά NewMan, Θησέως 10, Σύνταγμα καθώς και μια ποικιλία άλλων υλικών για χειροτεχνίες.

Φλαμίνγκο (papier mache), chalk paint σε διάφορες αποχρώσεις, πινέλο και πιστόλι σιλικόνης μικρό.

Φλαμίνγκο (papier mache), chalk paint σε διάφορες αποχρώσεις, πινέλο και πιστόλι σιλικόνης μικρό.

Προχωράμε στις οδηγίες τώρα:
Πρώτα περνάμε το ροζ χρώμα (chalk paint) σε όλη την επιφάνεια του φλαμίνγκο. Το αφήνουμε να στεγνώσει καλά και μετά χρησιμοποιούμε το ροδακινί χρώμα για να διαφοροποιήσουμε τα πόδια του φλαμίνγκο από το υπόλοιπο σώμα. Με τον ίδιο τρόπο σχηματίζουμε το ράμφος με κίτρινο χρώμα και χρωματίζουμε την βάση μας με μια διαφορετική απόχρωση (εμείς διαλέξαμε βεραμάν). Το αφήνουμε να στεγνώσει καλά-καλά και χρησιμοποιούμε τις αυτοκόλλητες πέρλες για να φτιάξουμε τα ματάκια. Περνάμε τέλος στη λεπτομέρεια που κάνει τη μεγάλη διαφορά κι αυτή δεν είναι άλλη από τα ροζ πούπουλα που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε την αίσθηση του πραγματικού φτερώματος. Κι εδώ είναι που θα χρειαστούμε το πιστόλι σιλικόνης για να κολλήσουμε προσεχτικά, ένα-ένα τα πούπουλα πάνω στο σώμα του φλαμίνγκο μας.

Τόσο απλά, μόλις έφτιαξες το δικό σου ροζ φλαμίνγκο!

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
612898 Decoupage Φλαμίνγκο 25x15x7εκ. 10,70 €
232099 Πούπουλο 5-10εκ. 1,70 €
611146 Αυτοκόλλητα Πέρλες 2,80 €
614045 Chalk Paint 75ml Σομόν 6,70 €
614044 Chalk Paint 75ml Κοραλί 6,70 €
614017 Chalk Paint 75ml Κίτρινο 6,70 €
614042 Chalk Paint 75ml Βεραμάν 6,70 €
610186 Πιστόλι Σιλικόνης Μίνι 8,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments