Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει τώρα για τον μικρό σας. Μπομπονιέρες και διακόσμηση με vintage/ ταξιδιάρικο ύφος.

Ταξίδι + χάρτες: Μπομπονιέρα για περιπέτειες

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Το ταξίδι είναι ένα υπέροχο θέμα, το οποίο προσφέρει πολλές όμορφες επιλογές για τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια τη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών & συνολικότερα το στολισμό της βάπτισης ή του γάμου. Αεροπλάνα, γραμματόσημα, χάρτες, υδρόγειοι, vintage διάθεση και γήινες ζεστές αποχρώσεις είναι μερικές από αυτές και περιγράφουν τέλεια τη σημερινή μας πρόταση.

Ιδανική για όσους αγαπούν τις περιπέτειες και τα ταξίδια σε μακρινά μέρη, η μπομπονιέρα σε υφασμάτινο πουγκί με θέμα την Υδρόγειο, συνδυασμένη με κορδόνι βαμβακερό θα αποτελέσει ένα σούπερ ταξιδιάρικο ενθύμιο της σημαντικής σας ημέρας είτε πρόκειται για τη βάπτιση του παιδιού σας είτε ακόμη και για το γάμο σας.

Μπομπονιέρα σε υφασμάτινο πουγκί (θέμα: Υδρόγειος) και διακόσμηση με ξύλινα ρετρό αεροπλανάκια.

Τα υφασμάτινα πουγκάκια με θέμα την Υδρόγειο (13 x 17cm) διατίθενται σε συσκευασία των 5 τεμαχίων και θα αποτελέσουν έναν πραγματικό θησαυρό όταν γεμίσουν με κουφέτα Χατζηγιαννάκης (Crispy, πολύχρωμα). Μη ξεχάσετε μόνο να τυλίξετε τα κουφέτα σε τούλι ελληνικό για προστασία και κομψότερη εμφάνιση (όγκο).

Αεροπλανάκι με vintage αισθητική για τη διακόσμηση και το στολισμό (τραπέζι ευχών ή ως centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης).

Κι όπως κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι ίδιο, κι όπως η Υδρόγειος όταν γυρίζει μας ταξιδεύει σε διαφορετικές χώρες, θάλασσες και ωκεανούς, έτσι και τα πουγκάκια διαφέρουν το ένα από το άλλο (ανά συσκευασία), ταξιδεύοντας μας παντού χωρίς σταματημό.

Υφασμάτινα πουγκάκια (Υδρόγειος) για μια περιπετειώδη μπομπονιέρα που θα σας ταξιδέψει παντού. Κανένα πουγκάκι δεν είναι ίδιο με το άλλο (ανά συσκευασία).

Τα ξύλινα αεροπλανάκια με τη χαριτωμένη vintage αισθητική τους, θα αποτελέσουν μια ακόμη ταξιδιάρικη νότα, είτε χρησιμοποιηθούν για το στολισμό του τραπεζιού των ευχών είτε ως ένα εναλλακτικό/παιχνιδιάρικο centerpiece στο τραπέζι της δεξίωσης.

Μπομπονιέρα με θέμα ταξίδι σε υφασμάτινο πουγκί (Υδρόγειος), συνδυασμένο με κορδόνι βαμβακερό.

Συμπληρώστε τη διακόσμηση με ρετρό βαλίτσες, βιβλίο ευχών-Υδρόγειος, καρτ-ποστάλ, χάρτες και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας, δημιουργώντας ένα ταξιδιάρικο κλίμα που θα εντυπωσιάσει. Στο κατάστημά μας, Θησέως 10 Σύνταγμα θα βρείτε όλα τα παραπάνω καθώς και πολλές ακόμη ιδέες + προτάσεις.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
221619 Ξύλινο Αεροπλάνο 4,20 €
232748 Κορδόνι Βαμβακερό 4mm x 25m 9,30 €
709028 Υφασμάτινα Πουγκιά Υδρόγειος 13x17cm | 5τεμ. 1,25 € 6,25 €
341080 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 33x33cm 7,60 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018