Ρυζόχαρτο Α4 με ρομαντικά σχέδια, ιδανικά για βάπτιση. Χρησιμοποιήστε το κουτί για να κόψετε ακριβώς το κομμάτι που χρειάζεστε για το ντεκουπάζ.

DIY μίνι καπελιέρα (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Οι καπελιέρες, αυτά τα λατρεμένα κουτιά με τη μεγάλη ιστορία, που έγιναν ιδιαιτέρως δημοφιλή τον 19ο αι. για τη μεταφορά των γυναικείων και αντρικών καπέλων έχουν κάνει ένα δυνατό comeback στον κόσμο του γάμου και της βάπτισης με διάφορες μορφές (είτε ως διακοσμητικά αντικείμενα, είτε ως βαπτιστικά κουτιά ή κουτιά-καλάθια για μπομπονιέρες). Αυτό οφείλεται φυσικά στη vintage- ρομαντική κομψότητά τους, που τα κάνει να ξεχωρίζουν όπου και όπως κι αν χρησιμοποιηθούν.

Η ιδιαίτερη αισθητική τους ενέπνευσε και τη Λίλιαν Νιούμαν να δημιουργήσει αυτή τη ξεχωριστή μπομπονιέρα- μίνι vintage καπελιέρα με τη μέθοδο ντεκουπάζ, που σας παρουσιάζουμε σήμερα και έχει ως βάση της τα στρογγυλά χάρτινα κουτιά παραγωγής Newman.

DIY μίνι καπελιέρα με τη μέθοδο ντεκουπάζ για μια vintage μπομπονιέρα (γάμος & βάπτιση).

Για τη δημιουργία της θα χρειαστούμε τα εξής υλικά: χάρτινα κουτιά (φ. 10cm), ρυζόχαρτο Α4 με σχέδια, κόλλα για χαρτοπετσέτες, κορδέλα δαντέλα, κορδόνι Picolino Modo, ετικέτες Eco Brown (στρογγυλές), σφραγίδα Thank you (διάφανη), ταμπόν Dye Izink Reglisse και Perfo Pince (εργαλείο).

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε μεταξύ άλλων: εργαλείο perfo pince (3mm), χάρτινες ετικέτες Eco Brown, σφραγίδα διάφανη Thank you και ταμπόν Dye Izink Reglisse. Ετικέτες Eco Brown (στρογγυλές), σφραγίδα διάφανη με ευχαριστήριο μήνυμα και ταμπόν Dye Izink Reglisse.

Χωρίστε τη διαδικασία σε τρεις φάσεις: α) φτιάξτε τα καπάκια με τη μέθοδο ντεκουπάζ, β) ανοίξτε με το Perfo Pince τις τρυπούλες που θα χρειαστούν για να περάσετε το κορδόνι Picolino Modo, δημιουργώντας έτσι τη ψευδαίσθηση της μίνι καπελιέρας, περνώντας παράλληλα τη χάρτινη ετικέτα με το ευχαριστήριο μήνυμα, γ) ολοκληρώστε τη σύνθεση τοποθετώντας περιμετρικά του κουτιού κορδέλα δαντέλα.

Ρυζόχαρτο Α4 με ρομαντικά σχέδια, ιδανικά για βάπτιση. Χρησιμοποιήστε το κουτί για να κόψετε ακριβώς το κομμάτι που χρειάζεστε για το ντεκουπάζ. Μια DIY ρομαντική μπομπονιέρα που θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σας σε μια άλλη εποχή.

Μια ρομαντική vintage μπομπονιέρα, κατάλληλη τόσο για γάμο όσο και για βάπτιση, που θα αποτελέσει ένα πολύτιμο DIY ενθύμιο της σημαντικής σας ημέρας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
120972 Eco Brown Ετικέτες φ50mm Στρογγυλό 25τεμ. 3,80 €
614711 Ρυζόχαρτο Α4 με Σχέδια 1,60 €
613985 Ταμπόν Dye Izink Reglisse 3,80 €
611387 Κόλα για Χαρτοπετσέτες 5,60 €
700112 Σφραγίδα «Thank You» Διάφανο 5,90 €
224376 Χάρτινο Κουτί φ10cm | πακέτο 6τεμ. 0,95 € 5,70 €
091958 Κορδόνι Picolino Modo 3mm x 25m 6,30 €
095160 Υφασμάτινη Δαντέλα Venezzia 45mm x 18.2m 6,70 €
611103 Περφο Pince 3mm Κύκλος 4,70 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018