Φιογκάκια και σατέν τριανταφυλλάκια θα απογειώσουν τη σύνθεση των μαρτυρικών σε σατέν κορδόνι.

Ρομαντικά μαρτυρικά βραχιολάκια βάπτισης

Newman DIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Τα μαρτυρικά, το σύμβολο που φορούν οι καλεσμένοι στη βάπτιση, σύμφωνα με τα χριστιανικά έθιμα, είναι ο τρόπος να μαρτυρίσουν, δηλαδή να διαδώσουν το χαρμόσυνο γεγονός της βάπτισης. Αναπόσπαστο κομμάτι της τελετής, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πεδίο πειραματισμών, παίρνοντας διάφορες μορφές (καρφίτσα, βραχιολάκι, κολιέ, μπρελόκ), ανάλογα πάντα, το φύλο του παιδιού, το θέμα της βάπτισης και το συνολικό ύφος.

Η σημερινή μας ανάρτηση είναι αφιερωμένη στα ρομαντικά κοριτσίστικα μαρτυρικά βραχιόλια, μια πρόταση/δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν, που θα εντυπωσιάσουν με το αιθέριο ύφος τους και τις τρυφερές λεπτομέρειες τους (λουλουδάκια, μεταλλικά διακοσμητικά κλπ.).

Ρομαντικά μαρτυρικά βραχιολάκια για κοριτσίστικη βάπτιση.

Ως βάση για τα ιδιαίτερα αυτά μαρτυρικά μπορείτε να επιλέξετε είτε δαντελοκορδέλα είτε σατέν χρωματιστό κορδόνι ή και τα δυο σε συνδυασμό. Για τη διακόσμησή τους θα χρειαστείτε: σταυρουδάκι σε χρυσαφένια απόχρωση, καστόνι στρογγυλό με ματάκι (3 x 2mm), μπιλάκι ορειχάλκινο επίσης σε χρυσό και τριανταφυλλάκια σατέν (10mm).

Μαρτυρικά για βάπτιση κοριτσιού με δαντελοκορδέλα, τριανταφυλλάκια και χρυσαφένιους μικρό-θησαυρούς. Ρομαντικό μαρτυρικό βάπτισης (κορίτσι) σε παστέλ ροζ χρωματισμούς.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε φιογκάκια με χρωματιστή δαντελοκορδέλα, τα οποία θα «δέσετε» πάνω στο βραχιολάκι, προσδίδοντας στη σύνθεση έξτρα ροζ, χαριτωμένες πινελιές.

Για τη δημιουργία τους συνδυάστε δαντελοκορδέλα, σατέν κορδόνι καθώς επίσης μπιλάκι, σταυρουδάκι & καστόνι στρογγυλό. Καστόνι στρογγυλό με ματάκι (3 x 2mm) και χρυσαφένιο σταυρουδάκι για μαρτυρικά βραχιολάκια που θα ξεχωρίσουν.

Ρομαντικά μαρτυρικά βραχιολάκια βάπτισης για τη μικρή σας πριγκίπισσα που ετοιμάζεται να εισέλθει στους κόλπους της Εκκλησίας με απαράμιλλη κομψότητα και χάρη.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
095270 Δαντελοκορδέλα 8mm x 10m 3,90 €
095113 Κορδόνι Σατέν 2mm x 100m 5,40 €
235322 Σταυρουδάκι για 7x7mm 24κ Χρυσό | πακέτο 10τεμ. 0,45 € 4,40 €
235162 Καστόνι Στρογγυλό για 5x5mm | πακέτο 5τεμ. 0,95 € 4,75 €
235183 Μπιλάκι Ορειχ. 7x4mm Χρυσό | πακέτο 10τεμ. 0,24 € 2,40 €
233666 Τεχνητά Τριαντάφυλλα Σατέν 10mm 144τεμ. 15,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments