Βαλίτσες Dielle αντί του παραδοσιακού βαπτιστικού κουτιού σε τρεις ουδέτερες αποχρώσεις: σαμπανί, λευκό, γκρι-μπεζ.

Βαλίτσες Dielle για τη βάπτιση

Newman DIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Αν ετοιμάζεστε σύντομα να βαπτίσετε κάποιο παιδάκι, σίγουρα πάνω κάτω θα έχετε πληροφορηθεί ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας όσον αφορά το μυστήριο της βάπτισης αλλά και γενικότερα του ρόλου που καλείστε να παίξετε στη μετέπειτα ζωή του παιδιού ως νονά, όπου η ευθύνη είναι ουσιαστική και κυρίως πνευματική. Σίγουρα επίσης θα γνωρίζετε ότι μια από τις βασικές σας αρμοδιότητες είναι να αγοράσετε το βαπτιστικό κουτί, το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα για την τέλεση του μυστηρίου (ρούχα βαπτιστικά, λαδόπανα, πετσέτες κλπ.). Και φυσικά το βαπτιστικό κουτί της νονάς, δε χρειάζεται να είναι κυριολεκτικά ένα κουτί, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι μια υπέροχη βαλίτσα τρέιλερ που θα σηματοδοτήσει και το καινούριο πρώτο του ταξίδι.

Βαπτιστικές βαλίτσες Dielle σε μέγεθος καμπίνας (35 x 54 x 18cm).
  • Κλειδαριά ασφαλείας με κωδικό που ρυθμίζετε εσείς.
  • Κάθε βαλίτσα έχει 4 ροδάκια με περιστροφή 360 μοιρών.
Κάθε βαλίτσα έχει 4 ροδάκια με περιστροφή 360 μοιρών. Το εσωτερικό της βαλίτσας είναι εξίσου κομψό με το εξωτερικό. Δε συμφωνείτε; Βαλίτσα Dielle σε λευκό χρώμα για τη βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας βαφτισιμιάς.

Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τις υπέροχες βαλίτσες τρέιλερ Dielle (35 x 54 x 18cm), ιταλικής προελεύσεως, σε τρεις υπέροχες, ουδέτερες αποχρώσεις: σαμπανί, λευκό, και γκρι-μπεζ, που θα αποτελέσουν μια σούπερ κομψή και πρακτική λύση αντί του παραδοσιακού βαπτιστικού κουτιού (χωρητικότητα, άνεση στη μεταφορά κλπ.).

Βαλίτσα Dielle σε γλυκιά ροζ-σαμπανί απόχρωση για κοριτσίστικη βάπτιση.
  • Κλειδαριά ασφαλείας με κωδικό που ρυθμίζετε εσείς.
  • Βαλίτσα Dielle σε γλυκιά ροζ-σαμπανί απόχρωση για κοριτσίστικη βάπτιση.
Το εσωτερικό της βαλίτσας είναι εξίσου κομψό με το εξωτερικό. Δε συμφωνείτε; Βαλίτσα Dielle σε γλυκιά ροζ-σαμπανί απόχρωση για κοριτσίστικη βάπτιση.

Υψηλής ποιότητας, σε μέγεθος καμπίνας με προσεγμένες λεπτομέρειες (εσωτερική επένδυση, κλειδαριά ασφαλείας, άνετη χειρολαβή και ροδάκια 360ο ), οι βαλίτσες Dielle μπορούν ακόμη και να διακοσμηθούν περεταίρω με κορδέλες, αυτοκόλλητα και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας, προκειμένου να αποκτήσουν έναν πιο εορταστικό/παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Βαλίτσα Dielle σε γκρι-μπεζ απόχρωση (μέγεθος καμπίνας) κι ετοιμαστείτε για τις πιο γλυκιές καλοκαιρινές εξορμήσεις.
  • Κλειδαριά ασφαλείας με κωδικό που ρυθμίζετε εσείς.
  • Κάθε βαλίτσα έχει 4 ροδάκια με περιστροφή 360 μοιρών.
Κάθε βαλίτσα έχει 4 ροδάκια με περιστροφή 360 μοιρών. Το εσωτερικό της βαλίτσας είναι εξίσου κομψό με το εξωτερικό. Δε συμφωνείτε;

Τέλος σίγουρα θα την χαρούν ιδιαίτερα οι τυχεροί γονείς, αφού το μικρό τους αγγελούδι θα έχει ήδη αποκτήσει την πρώτη ολοδική του βαλίτσα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της οικογένειας.

Βαλίτσες Dielle αντί του παραδοσιακού βαπτιστικού κουτιού σε τρεις ουδέτερες αποχρώσεις: σαμπανί, λευκό, γκρι-μπεζ.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
744000 Βαλίτσα Σαμπάνι Dielle Ιταλίας 35x54x18cm 87,50 €
744001 Βαλίτσα Λευκή Dielle Ιταλίας 35x54x18cm 87,50 €
744002 Βαλίτσα Μπες-Γκρι Ιταλίας 35x54x18cm 65,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments