Πολύχρωμες ψάθινες κορδέλες για τις συσκευασίες δώρου, τις μπομπονιέρες σας ή ακόμη και για πλέξιμο.

Πολύχρωμη φυσική ψάθα (Raffia) για διάφορες χρήσεις

Newman DIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Η ψάθα ως υλικό υπήρξε πάντα αυτονόητη και συνδεδεμένη με την καθημερινή ζωή του ανθρώπου. Οι παλαιο-ανθρωπολόγοι λένε ότι την ανακαλύψαμε πριν από τα υφάσματα και όπως προκύπτει από σχετικές έρευνες οι άνθρωποι πλέκουμε ξεραμένα χορταράκια για περισσότερο από 10.000 χρόνια. Μπορεί να φεύγει κατά καιρούς από την μόδα όμως πάντα επιστρέφει με διαφορετικές αφορμές κάθε φορά. Τώρα ξαναέκανε την εμφάνισή της ως ένα κομψό, φυσικό υλικό σε διάφορα DIY projects, στη συσκευασία δώρου, ακόμη και στον κόσμο του γάμου (μπομπονιέρες, διακοσμητικά αντικείμενα κλπ.).

Γι’ αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τις πολύχρωμες ψάθινες κορδέλες μας που θα αποτελέσουν την ιδανική φυσική πινελιά σε οποιοδήποτε δημιουργικό σας εγχείρημα. Κατάλληλες φυσικά, και για πλέξιμο.

Πολύχρωμες ψάθινες κορδέλες με ντεγκραντέ χρωματικό μοτίβο σε ποικιλία αποχρώσεων (μήκος 50m).

Επεξεργασμένες χρωματικά με ντεγκραντέ μοτίβο που αγκαλιάζει μια γκάμα αποχρώσεων (πχ. από ανοιχτό σιέλ έως μπλε σκούρο) οι πολύχρωμες ψάθινες κορδέλες μας από φυσική ψάθα, θα εντυπωσιάσουν όπου κι αν χρησιμοποιηθούν.

Ροζ, μπλε, κίτρινη, τιρκουάζ, καφέ ή σε φυσική απόχρωση, η ψάθινη κορδέλα θα εντυπωσιάσει όπου κι αν χρησιμοποιηθεί.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
630611 Ψάθα Μονόχρωμη 50m 4,80 €
630612 Ψάθα Πολύχρωμη 50m 5,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments