Μουστάκι και φιλάκια για την μπομπονιέρα σας!

Μουστάκι και φιλάκια για την μπομπονιέρα σας!

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Για κάποια μυστήρια αιτία, έχουμε την τάση να δίνουμε στην ημέρα του γάμου μας, μια υπερβολική δόση σοβαρότητας. Σίγουρα ο γάμος μας και κυρίως η απόφαση να δεσμευτούμε είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, αλλά χρειάζεται να το γιορτάσουμε με άγχος και κυρίως με έναν βαρετό τρόπο; Ίσως αντίθετα η μέρα αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία να γελάσουμε και να ξεδιπλώσουμε την προσωπικότητά μας. Αφήστε τις μπομπονιέρες σας λοιπόν να σπάσουν τον πάγο, χρησιμοποιώντας για την δημιουργία τους αντί για δαντέλα ή βελούδο, υφασμάτινη κορδέλα Tella με μουστάκι και φιλάκια.

Μπομπονιέρα σε διάφανο κουτί, διακοσμημένο με κορδέλα Tella με τύπωμα μουστάκι και φιλάκια.

Η βάση της παιχνιδιάρικης αυτής μπομπονιέρας μας είναι το διάφανο τετράγωνο κουτί (10 x 10 x 2,5cm), στο οποίο και θα τοποθετήσετε τον αριθμό των κουφέτων που επιθυμείτε, αφού τα τυλίξετε σε τούλι ελληνικό (20x 20cm). Εμείς χρησιμοποιήσαμε αντί για λευκό τούλι, το απαλό μπεζ που βλέπετε και στη φωτογραφία. Το στολίδι στην περίπτωση αυτή είναι η υφασμάτινη κορδέλα Tella με τύπωμα μουστάκι και φιλάκια.

Χρησιμοποιήστε τούλι ελληνικό για να τυλίξετε τα κουφέτα σας πριν τα βάλετε στο κουτί.

Επιλέξτε το δέσιμο που προτιμάτε – εμείς το δέσαμε στο πλάι- και δημιουργήστε εύκολα και απλά τις παιχνιδιάρικες αυτές μπομπονιέρες γάμου, ξεκινώντας με χιούμορ και χαμόγελα την νέα σας ζωή.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
341070 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 20x20cm 3,20 €
094156 Κουτί Plexiglas Διάφανο 10x10x2,5cm | πακέτο 5τεμ. 1,40 € 7,00 €
092158 Κορδέλα Tella Μουστάκι & Φιλί 25mm x 25m 17,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018