Παραδοσιακή μπομπονιέρα με ξύλινη διακοσμητική λύρα

Παραδοσιακή μπομπονιέρα με ξύλινη διακοσμητική λύρα!

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

«Άνοιξε πόρτα τσ’ εκκλησάς, πόρτα του παραδείσου
να κατεβούν οι άγγελοι τη νύφη να βλοήσουν»

Η παράδοση στην Κρήτη θέλει το λυράρη να τραγουδάει αυτούς ακριβώς τους στίχους πριν το ζευγάρι μπει στην εκκλησία για την τέλεση του μυστηρίου.

Ενώ τα ποντιακά γαμήλια έθιμα θέλουν ακόμη και σήμερα, η παραλαβή της νύφης αλλά και η πομπή προς την εκκλησία να γίνεται με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας ή του κεμεντζέ όπως αλλιώς την ονομάζουν . Μα και στα Δωδεκάνησα, στην Ικαρία, στην Θράκη καθώς και σε διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας, ο μαγικός ήχος της λύρας συνοδεύει χρόνια τώρα τους γάμους, τις χαρές και τα γλέντια των ανθρώπων.

Πουγκάκια σε φυσική απόχρωση, ξύλινη διακοσμητική λύρα και κορδέλα τρέσα Creta σε ποικιλία αποχρώσεων.

Πουγκάκια σε φυσική απόχρωση, ξύλινη διακοσμητική λύρα και κορδέλα τρέσα Creta σε ποικιλία αποχρώσεων.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να τιμήσετε τις παραδόσεις του τόπου σας και να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία τους στο γάμο σας, η μπομπονιέρα αυτή αποτελεί την ιδανική επιλογή. Τα υφασμάτινα πουγκάκια μας σε φυσική απόχρωση συνδυάζονται υπέροχα με την ξύλινη διακοσμητική λύρα καθώς και με κορδέλα τρέσα Creta, δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως καλαίσθητο αποτέλεσμα με ρουστίκ επιρροές. Κατάλληλη ως επιλογή και για τη βάφτιση του μικρού σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
092095 Κορδέλα Τρέσα Creta 10mm x 9m 7,40 €
211096 Ξύλινη Λύρα 3,5×9,5cm Πακέτο 6 τεμ. 0,90 €  5.40€
232034 Πουγκί Υφασμάτινo με Κορδόνι 11x16cm Πακέτο 10τεμ. 0,64 € 6,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017