Κορδόνι Βαμβακερό για βραχιόλια Μαρτυρικών και όχι μόνο

Κορδόνι Βαμβακερό για βραχιόλια Μαρτυρικών και όχι μόνο

Newman DIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Η χαρά σας είναι μεγάλη καθώς ετοιμάζεστε για τη βάπτιση του παιδιού σας. Κι όλες οι φροντίδες σας στρέφονται γύρω από τα βαφτιστικά, τους καλεσμένους, τον ανάδοχο, το όνομα, το τραπέζι. Θέλετε όλα να είναι όμορφα, προσεγμένα και χαριτωμένα.
Και φυσικά οι καλεσμένοι σας να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα μαρτυρικά της βάπτισης είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της τελετής γι’ αυτό σ’ αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε μια έξυπνη και κομψή ιδέα για μαρτυρικά βραχιολάκια, που είναι ταυτόχρονα και πολύ οικονομική.

Περνάμε τη χαντρούλα με το σταυρό σε χρυσό ή επάργυρο αντικέ κι έτοιμο το μαρτυρικό.

Περνάμε τη χαντρούλα με το σταυρό σε χρυσό ή επάργυρο αντικέ κι έτοιμο το μαρτυρικό.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κορδόνι σωλήνα βαμβακερό και χάντρες με σταυρουδάκια. Στο κατάστημά NewMan, Θησέως 10 Σύνταγμα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα κορδονάκια μας, για να διαλέξετε ότι προτιμάτε. Εμείς θα σας προτείναμε να μην περιοριστείτε στα κλασικά, γαλάζιο για αγοράκι και ροζ για κοριτσάκι, αλλά να παίξετε με διάφορα χρώματα, προσθέτοντας έτσι κι άλλες χαρούμενες νότες στη βάπτιση του παιδιού σας. Οι χάντρες διατίθενται σε χρυσό ή επάργυρο αντικέ και είναι σε συσκευασία των δέκα.

Βαμβακερό κορδόνι σωλήνας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε.

Βαμβακερό κορδόνι σωλήνας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε.

Φυσικά το κορδόνι σωλήνας είναι μια καλή βάση για να φτιάξετε όχι μόνο μαρτυρικά αλλά και κάθε είδους βραχιολάκια. Κάντε τη διαφορά αυτό το καλοκαίρι και χαρίστε στους φίλους και τις φίλες σας, πολύχρωμα βραχιόλια, φτιαγμένα από τα χεράκια σας, με μεταλλικά στοιχεία που θα βρείτε στο κατάστημα NewMan.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
235013 Χάντρα με Σταυρό Χρυσό 10τεμ. 3,00 €
235014 Χάντρα με Σταυρό Επάργυρο Αντίκε 10τεμ. 2,50 €
232777 Κορδόνι Σωλήνας Βαμβακερό 6mmx25m 5,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments