Μπομπονιέρα «Ο μικρός Αστροναύτης» σε λινό πουγκί με ζωγραφισμένα ξύλινα διακοσμητικά (πύραυλος, πλανήτες, αστροναύτης).

Ο μικρός Αστροναύτης (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Έφτασε η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσετε να διοργανώνετε την βάφτιση του μικρού σας αγοριού και ψάχνετε απεγνωσμένα το θέμα που θα πλαισιώσει το μυστήριο και θα εμπνεύσει τη διακόσμηση, τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες; Τι θα λέγατε λοιπόν για μια διαστημική βάπτιση με πλανήτες, πύραυλους και χαριτωμένους μικρούς αστροναύτες;

Η μπομπονιέρα του μικρού αστροναύτη σε λινό πουγκί θα ενθουσιάσει με την πρωτοτυπία της και θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της βάπτισης του μικρού σας. Εμπνευστείτε από τη χρωματική παλέτα και τη «γαλαξιακή» της κομψότητα και δώστε έναν παιχνιδιάρικο διαστημικό τόνο σε όλη τη διακόσμηση του μυστηρίου και της δεξίωσης.

Μεταλλικοί μαρκαδόροι Posco σε γκρι-ασημί, λευκή και σιέλ απόχρωση.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της είναι: ξύλινα διακοσμητικά (πύραυλος, αστροναύτης, πλανήτης), λινά πουγκάκια σε γκρι απόχρωση, κορδέλα βαμβακερή με γαζί (ούγια), Posca μεταλλικούς μαρκαδόρους και φυσικά κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε να κινηθείτε σε πιο θερμές ζωντανές αποχρώσεις (κόκκινο-πορτοκαλί-κίτρινο-λαδί).

Επιλέξτε τη χρωματική παλέτα στην οποία θέλετε να κινηθείτε – εμείς σας προτείνουμε δυο εκδοχές (άσπρο-γαλάζιο-γκρι ή τετραχρωμία με θερμά χρώματα) και διασκεδάστε αφιερώνοντας χρόνο και ζωγραφίζοντας οι ίδιοι τα ξύλινα διαστημικά διακοσμητικά της μπομπονιέρας.

Αφιερώστε χρόνο και δώστε την απαραίτητη handmade πινελιά, ζωγραφίζοντας μόνοι σας τα διακοσμητικά με μαρκαδόρους Posco.

Ολοκληρώστε τη σύνθεση με βαμβακερή κορδέλα (γαζί-ούγια) σε γκρι απόχρωση, στην οποία θα περάσετε τα ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά προκειμένου να τα ενσωματώσετε στο σώμα της μπομπονιέρας και χρωματιστά κουφέτα Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε σιέλ ή μπλε ελεκτρίκ απόχρωση.

Μπομπονιέρα «Ο μικρός Αστροναύτης» σε λινό πουγκί με ζωγραφισμένα ξύλινα διακοσμητικά (πύραυλος, πλανήτες, αστροναύτης).

Μια διαστημική μπομπονιέρα που θα ταιριάξει υπέροχα στον μικρό σας αστροναύτη που θέλει να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τα πάντα!

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
290571 Ξύλινος Πύραυλός 4x10cm | πακέτο 4τεμ. 1,25 € 5,00 €
290645 Ξύλινος Αστροναύτης 5x8cm | πακέτο 5τεμ. 1,30 € 6,50 €
290573 Ξύλινος Πλανήτης 9x5cm | πακέτο 4τεμ. 1,25 € 5,00 €
311243 Πουγκί Λινό Γκρι 14x18cm | πακέτο 10τεμ. 1,00 € 10,00 €
092083 Κορδέλα Βαμβακερό Γαζί Ούγια 6mm x 23m 4,70 €
120570 Posca Μαρκαδόρο PC-1MR 2,66 €
120574 Uni-Chalk Marker PWE-5M (Μαρκαδόρο κυμωλίας) 2.80 €
300175 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 13,02 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018