Κουδουνάκια γάμου για μια ξεχωριστή μελωδική νότα στο τραπέζι της δεξίωσης.

Κουδουνάκια γάμου με φιόγκο

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Η παράδοση εδώ και πολλά χρόνια, θέλει τους καλεσμένους των γάμων να χτυπούν επίμονα τα μαχαίρια, τα κουτάλια ή τα πιρούνια τους στην άκρη των ποτηριών ή των πιάτων με σκοπό να προκαλέσουν το επίμαχο φιλί των νεονύμφων, μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Πόσες φορές δεν το έχουμε κάνει κι εμείς οι ίδιοι με αποτέλεσμα σε λίγα δευτερόλεπτα να γίνεται χαμός. Ήρθε η ώρα λοιπόν να εκσυγχρονίσουμε λίγο το έθιμο, αντικαθιστώντας το χτύπημα των σερβίτσιων με τα κομψότατα και μελωδικά κουδουνάκια γάμου με φιόγκο.

Τα κουδουνάκια γάμου με κρίκο και φιόγκο διατίθενται σε χρυσαφένια απόχρωση και σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Τοποθετήστε στο τραπέζι της δεξίωσης πανεράκια ή καλαθάκια γεμάτα με κουδουνάκια κι αφήστε τους καλεσμένους σας να συμμετέχουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, δίνοντας το ρυθμό στα περιζήτητα φιλιά σας στο τραπέζι της δεξίωσης. Κι αν δε θέλετε καλαθάκια, τοποθετήστε τα απλώς δίπλα στα μαχαιροπήρουνα, δίνοντας κι έναν επιπλέον εορταστικό τόνο στο γαμήλιο τραπέζι.

Κουδουνάκια γάμου με φιόγκο (φ3cm) για το τραπέζι της δεξίωσης. Κουδουνάκια γάμου με φιογκάκια που μοιάζουν με λουλούδια για τα περιζήτητα φιλιά των νεονύμφων.

Τα κουδουνάκια γάμου διατίθενται σε χρυσαφένια απόχρωση κι έχουν φιόγκους σε πέντε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις και κρίκους που θα κάνουν τη λαβή άνετη και το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Κουδουνάκια γάμου με κρίκο και φιόγκους σε πέντε διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις.

Κάντε τη διαφορά, επιλέγοντας κουδουνάκια γάμου κι αφήστε τα μελωδικά κουδουνίσματά τους, να πλημμυρίσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, προσδίδοντας πρωτοτυπία και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
623168 Κουδούνι με Φιόγκο σε Κρίκο φ3cm | πακέτο 2τεμ. 2,00 € 4,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018