Ρομαντική μπομπονιέρα σε δαντελένιο φάκελο (ανάγλυφη δαντέλα), συνδυασμένη με σατέν κορδέλα.

Μπομπονιέρα σε δαντελένιο φάκελο

Newman DIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Δεν υπάρχει πιο κομψό, ρομαντικό και «θηλυκό» υλικό από την δαντέλα, αυτό το ξέρουν λίγο πολύ όλοι. Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε ένα πιο διαχρονικά κομψό αλλά και σοφιστικέ ύφος στον γάμο σας και, πιο συγκεκριμένα, στις μπομπονιέρες σας, η πρόταση μας με τους δαντελένιους φακέλους θα σας ενθουσιάσει.

Σε δυο διαφορετικές εκδοχές: ανάγλυφη δαντέλα και δαντέλα-δίχτυ, οι ιδιαίτεροι αυτοί φάκελοι σε γκρι-λευκό θα αποτελέσουν ένα πανέμορφο αναμνηστικό της σημαντικής σας ημέρας και γιατί όχι ένα όμορφο πορτοφολάκι για τις καλεσμένες σας.

Συνδυάζεται ιδανικά με τις μεταλλικές διακοσμητικές διπλές καρδούλες. Μεταλλικές διακοσμητικές διπλές καρδούλες (31 x 17mm) και κουφέτα σοκολάτας Bijoux Supreme σε λευκή ή γκρι-ασημί απόχρωση.

Φάκελος με δαντέλα-δίχτυ
Συμπεριλαμβάνουμε στις δαντέλες και το ιδιαίτερο αυτό «δίχτυ» γιατί τα δυο νήματα που διασταυρώνονται εναλλακτικά δίνουν μια πιο casual αίσθηση της δαντέλας. Ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι, για γάμους δίπλα στο κύμα και πάρτι στην παραλία, οι μπομπονιέρες- φάκελοι με δαντέλα-δίχτυ συνδυάζονται ιδανικά με τις μεταλλικές διακοσμητικές διπλές καρδούλες (31 x 17mm).

Δαντελένιος φάκελος (δίχτυ) σε γκρι-λευκό για την μπομπονιέρα του γάμου σας. Ανάγλυφη δαντέλα σε φάκελο για την μπομπονιέρα του γάμου σας.

Ανάγλυφη δαντέλα
Οι φάκελοι με ανάγλυφη δαντέλα ακολουθούν μια πιο κλασσική γραμμή και θα εντυπωσιάσουν με την ρομαντική φινέτσα τους. Διατίθενται σε συσκευασία των 12 τεμαχίων και προτείνουμε να τη συνδυάσετε με μια όμορφη σατέν κορδέλα, επίσης σε γκρι-μεταλλική απόχρωση, δημιουργώντας περίτεχνα φιογκάκια ή το κλασσικό δέσιμο.

Κλασικός φιόγκος για μια μπομπονιέρα που θα κλέψει καρδιές με τη ρομαντική υφή της.

Κι επειδή φέτος είναι τάση τα κουφέτα να παίξουν στην ίδια χρωματική παλέτα με τις μπομπονιέρες, προμηθευτείτε κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε λευκή και γκρι-ασημί απόχρωση μένοντας πιστοί στα Fashion Trends του φετινού καλοκαιριού.

Ρομαντική μπομπονιέρα σε δαντελένιο φάκελο (ανάγλυφη δαντέλα), συνδυασμένη με σατέν κορδέλα.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
541004 Φάκελος Δαντέλα Γκρι | πακέτο 10τεμ. 1,30 € 13,00 €
541035 Φάκελος Δαντέλα Γκρι | πακέτο 12τεμ. 1,20 € 14,40 €
094060 Κορδέλα σατέν διπλής όψης 10mm x 50 μέτρα 3,10 €
094061 Κορδέλα σατέν διπλής όψης 15mm x 50 μέτρα 4,60 €
310314 Διακοσμητικά Μεταλλική Διπλή Καρδιά 31x17mm | πακέτο 10τεμ. 0,52 € 5,20 €
300253 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg 13,02 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments