Διακοσμητικές Plus Size Ναυτοπούλες σε τρεις διαφορετικές στάσεις/ενδυματολογικές εκδοχές.

Γλυκές Plus Size Ναυτοπούλες για τη διακόσμηση

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα, όλοι πια λιγότερο ή περισσότερο ονειρευόμαστε τι άλλο; -Τη θάλασσα. Βουτιές και διασκεδαστικές στιγμές στην παραλία με την οικογένεια ή τους φίλους μας. Η θάλασσα άλλωστε κάνει καλό κι η επίδραση της χαρακτηρίζεται από διάφορους ειδικούς άκρως ευεργετική. Τι θα λέγατε λοιπόν να σας ανοίξουμε κι άλλο την όρεξη με τις διακοσμητικές ζουμερές Ναυτοπούλες μας που θα κλέψουν τις εντυπώσεις με την plus size χαριτωμένη εμφάνισή τους;

Χοντρούλα με μαγιό και μαντήλι στα μαλλιά πάνω σε στρώμα θαλάσσης (διακοσμητικό). Οι Ναυτοπούλες μας ονειρεύονται το καλοκαίρι ξαπλωμένες στην παραλία.

Σε τρεις διαφορετικές εκδοχές (Ναυτοπούλα όρθια, ξαπλωτή και με μαγιό να επιπλέει), τα ζουμερά αυτά, σούπερ καλοκαιρινά διακοσμητικά είναι ιδανικά για το στολισμό του τραπεζιού των ευχών (βάπτισης & γάμου) ή για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Οι Ναυτοπούλες μας ονειρεύονται το καλοκαίρι ξαπλωμένες στην παραλία. Στιγμές ξεγνοιασιάς στη θάλασσα από τη διακοσμητική Plus Size λουόμενη. Ναυτοπούλες (Plus Size) όρθιες, για τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
390847 Ναυτοπούλα Χοντρούλα Όρθια 24,00 €
390848 Χοντρούλα με Μαγιό που Επιπλέει 14,00 €
390849 Ναυτοπούλα Χοντρούλα Ξαπλωτή 18,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018