Μια μίνιμαλ επιλογή για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης που όμως θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μπομπονιέρα από πορσελάνη!

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Η πορσελάνη χρησιμοποιείται σε σκεύη και σε διακοσμητικά αντικείμενα, αιώνες τώρα. Έχοντας την Κίνα ως γενέτειρα, τα παλαιότερα δείγματά της χρονολογούνται πριν το 1000 π.Χ. στην εποχή της Δυναστείας των Shang. Ύστερα από μακρά εξέλιξη στην καλλιτεχνική παραγωγή, αλλά και στις διαδικασίες ψησίματος, η πορσελάνη πήρε τη σημερινή της μορφή και ξεκίνησαν οι εξαγωγές της στον αραβικό κόσμο και μετέπειτα στην Ευρώπη, απογειώνοντας την εμπορική αξία της.

Η ιδιαίτερη υφή της και η αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει η πορσελάνη σαν υλικό την κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή ακόμα και στις μέρες μας, γεγονός που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε τις υπέροχες μπομπονιέρες της σημερινής ανάρτησης.

Πορσελάνινα διακοσμητικά παπουτσάκια, διακοσμημένα με κορδέλα γκρο για την μπομπονιέρα της βάπτισης (αγόρι & κορίτσι).

Πορσελάνινο παπουτσάκι, καραβάκι και πορσελάνινη σέσουλα (όλα σε ασημένια απόχρωση) για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης ως ένα πολύτιμο ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Πορσελάνινη μπομπονιέρα (σέσουλα) σε ασημένια απόχρωση, διακοσμημένη με κορδέλα γκρο σε λευκό κι ενσωματωμένα μεμονωμένα τα κουφέτα.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: πορσελάνινο καραβάκι, παπουτσάκι ή πορσελάνινη σέσουλα, τούλι ελληνικό, κορδέλα γκρό (λευκή) και κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Καραβάκι από πορσελάνη σε ασημένια απόχρωση για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Όλα τα πορσελάνινα διακοσμητικά έχουν την κατάλληλη λαβή/τρυπούλα από την οποία θα περάσετε την κορδέλα γκρο – εμείς προτείνουμε να τη δέσετε κι έναν όμορφο φιόγκο- στην οποία θα δέσετε τα κουφέτα μεμονωμένα αφού τα τυλίξετε σε τούλι ελληνικό.

Αίσθηση πολυτέλειας με διακοσμητικά από πορσελάνη σε ασημένια απόχρωση για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Μια μίνιμαλ μπομπονιέρα μικροσκοπικών διαστάσεων που θα κλέψει τις εντυπώσεις με την πορσελάνινη αίσθηση πολυτέλειας και τα πρωτότυπα σχέδια της.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
700451 Πορσελάνινο Παπουτσάκι 3,20 €
700452 Πορσελάνινη Σέσουλα 2,80 €
700468 Πορσελάνινο Καραβάκι 2,00 €
092109 Κορδέλα Gros 3mm x 100yds 4,20 €
341059 Τούλι Ελληνικό 12x12cm Λευκό | πακέτο 100τεμ. 2,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments